2777
2789
عنوان

چی بگم به این مادر شوهر

231 بازدید | 11 پست

ما تو یه ساختمون ۴ طبقه ایم که ۳ طبقه رو من و شوهرم می‌نشینیم  و یک طبقه دست مادرشوهرمه جز ما کسی تو ساختمون نیست 

امروز من کارگر کرد داشتم و چند بارم دیروز گفته بودم ، حالا مادرشوهرم پاشده بعد ۲ ماه رفته استخر که مثلاً نباشه بخواد بشینه پیش من که با کار گره تنها نباشم 

انصافا این درسته ؟ حداقل روز قبلش می‌گفت  من مادرم رو خبر میکردم 

دختر خودش رو با کارگر تنها میزاره؟ 

اونم منی که اینهمه براش هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره اون کارگروه بیچاره آدم خور که نیست توهم برو تو خونه آت در ضمن آقای شوهر کجا تشریف دارن؟

بعد گفتی کارگر کرد زبان یعنی داری؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اشکال نداره اون کارگروه بیچاره آدم خور که نیست توهم برو تو خونه آت در ضمن آقای شوهر کجا تشریف دارن؟ب ...

شوهر شما سر کار نمیره؟ خیر کارگر فارسه ولی کارگره به هر حال ضمننا گفتم ۳ طبقه دست کنه الان اگه چیزی از خونه کم بشه من از کجا بفهمم؟ میتونم کل سه طبقه رو دنبالش برم؟

خواهر من می‌دونم چی میگی اما شما باید می‌دونستی مادر شوهرت سر بزنگاه کرم می‌ریزه باید میذاشتی روزی که شوهرت خونه بود یا به مادرت خبر میدادی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

چرا اجازه اش نمی‌دینشاید همسایه های خوبی نصیب تون شد حداقل کمتر با مادر شوهرت وقت میگذرونی

خودمون لازم داریم آخه ، بعد مادر شوهرم اصلا آنقدر اخلاقش بده هر کارگری هم میاد دفعه بعد دیگه نمیاد