2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه که هست ولی اینم برام مهمه که بعدش بتونم کار پیدا کنم

رشته حقوق باید ازمون وکالت قبول شی اونم قبولیش راحت نیست ولی نشدنی هم نیست اگه بخوای استخدام جایی بشی ازمون استخدامی بدی 

خوب فرهنگیان کار رو از اولش داری ولی حقوق بخونی باید بیشتر تلاش کنی به درامد برسی

رشته حقوق باید ازمون وکالت قبول شی اونم قبولیش راحت نیست ولی نشدنی هم نیست خوب فرهنگیان کار رو از او ...

خب فرهنگیان باید دوباره بمونم پشت 

تازه سه سالم پشت بودم بخاطرش الان دوباره بمونم نمیدونم چقد میتونم طاقت بیارم

واقعن حقوققق برا فرهنگیان کنسل میکنی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
خب فرهنگیان باید دوباره بمونم پشت تازه سه سالم پشت بودم بخاطرش الان دوباره بمونم نمیدونم چقد میتونم ...

اسی چرا موندی سه سال پشت؟پارسال ترازت چند شد سه سال به خاطر فرهنگیان بود فقط ؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

اسی چرا موندی سه سال پشت؟پارسال ترازت چند شد سه سال به خاطر فرهنگیان بود فقط ؟

ببین سال اول که اصلا نخوندم 

دوسال بعدش اشتباهم این بود که ترمیم نکردم با اینکه تراز کنکورم خوب بود 

الان میفهمم امتحان نهای چقد مهم بود