2777
2789
والا خواهر زاده من قبول شده ما خیلیم خوشحالیم سطح شم پایین نیست این فکرا چیه

مبارکشون باشه

من خودم تجربیه اصلا به فکزش نبودم ولی قبول شدم الان همه افکارم بهم ریخته نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکشون باشهمن خودم تجربیه اصلا به فکزش نبودم ولی قبول شدم الان همه افکارم بهم ریخته نمیدونم چیکار ...

اونم اتفاقا تجربیه اگه علاقه نداری الان انصراف بده عمرت هدر نره ولی در کل برای خانوما خیلی شغل خوبیه معلمی

مبارکشون باشهمن خودم تجربیه اصلا به فکزش نبودم ولی قبول شدم الان همه افکارم بهم ریخته نمیدونم چیکار ...

منم همین بودم همینژوری ب حرف خانواده  گذاستم تو انتخاب رشتم برا مصاحبه هم واقعا تلاشی نکردم  جواب های منطقی  و نظریه خودم دادم اما قبول شدم 

بعدا فهمیدم چقدر ی سری ها آرزوشون  چیزیه ک من دارم 

یا جایی میرفتیم کسی بهم میگفت چی میخونی میگفتم فیزیک  چند تا دوستام اینطوری  بودن ک نه دبیری  میخونه چرا نمیگی 

من فرهنگیان خوندم سطحم پایین نیست ولی نمیتونی انصراف بدی اگه بدی و قبول کنن چند برابر پولایی که بهت ...

بله قطعا همینطوره فقط نگران نگاه مردمم

یعنی تا انتهای تعهد باید بمونم؟

اونم اتفاقا تجربیه اگه علاقه نداری الان انصراف بده عمرت هدر نره ولی در کل برای خانوما خیلی شغل خوبیه ...

فقط نگران مهاجزتم

قرار یود برم پرستاری الان همه میگن خوب نیست

سطح پایین اصلا نیست ولی کلا بستگی به خودت داره . ولی جو  بیمارستان وآزادی که تو محیط کار هست از همه نظر خیلی بهتر از اموزش پرورش.سنم بالاست وگرنه میرفتم پرستاری

خدایا امیدم به خودته

منم همین بودم همینژوری ب حرف خانواده گذاستم تو انتخاب رشتم برا مصاحبه هم واقعا تلاشی نکردم جواب ها ...

دقیقا منم همینطوری بودم

راضی هستید از انتخابتون؟