2777
2789

واقعا درجه یک باشه اون نتیجه ای که قراره بهم بگید 

بنویسید بیام بخونم برای شب🥺♥️

مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مرغ رو با زردچوبه فلفل سیاه نمک آب لیمو زعفرون مزه دار کن بذار دو سه ساعت تو یخچال بمونه کمتر هم شد عیبی نداره فقط برای اینکه مزه بگیره 

بعد دو طرف مرغ ها رو تو روغن خوب سرخ کن از تابه مرغ ها رو خارج کن تو همون طرف پیاز رو سرخ کن ادویه جات بزن فلفل دلمه ای بریز بعد رب بریز خوب سرخ کن رب رو که رنگش آزاد بشه بعد مرغ ها رو بذار داخل ظرف آب جوش بریز یه ربع آخر زمان پخت زعفرون دم کرده غلیظ بریز 

عالی میشه اینطوری 

میتونی اگه دوست نداشتی رب نریزی به جاش باید مقدار زیادی زعفرون هر نیم ساعت بریزی تا خوب رنگ و لعاب دار بشه 

امیر❤️

تعریف ازخود نباشه  تواشپزی ادعای زیادی دارم 😁 زبانزد تمام اطرافیان 

زرشک پلو ... مرغ با ادویه زعفرون کره فلفل دلمه و پیاز مرینت کن  بزار یخچال یساعت 

پیاز نگینی ریز و سرخ کن تو ترکیب روغن و کره   یکم ک سبک شد و داشت طلایی میشد  مرغارو اضافه کن تا همراه پیاز سرخ شن یه فلفل دلمه ای کوچیک و خلالی کن  و بهش اضافه کن 

هویجارو اریب برش بزن و بهش اضافه کن بزار همه باهم سرخ شن  زردچوبه کاری فلفل سیاه پاپریکا نمک  و اضافه کن و با نیم لیوان اب و شعله خیلی  کم بزار بپزن 

وقتی چنددیقه از پختش گذشت  رب و تو یکم روغن تفت بده ادویه بزن یکمی زعفرون غلیظ بزن و بهش اضافه کن  یه قاشق چایخوری زرشکم اضافه کن طعم ملس میده

وقتی زیرش و خاموش کردی  یکم پودر دارچین و یکم پودر گل محمدی بپاش روش  و یه قاشق چایی خوری رب انار یا ابلیمو بزن 

موقع سرو  روی مرغا رو با زرشک و کنجد تزیین کن 

کنارش سیب زمینی های یه اندازه رو برش بزن   چنددیقه بزار توابحوش  بعد در بیار بزار تو اب سرد و بریز تو روغن داغ 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

اول مرغتو بریز تو اب با ی مقدار اب بجوشه کثیفیش بزنه بیرن بعد بریز صافی ابش بره مرعشو بشور بزار کنار ابش کشیده شه حالا روغن تابه بریز داع ک شد مرعاتو بزار داخل تابه ی مقدار زعفران خشک با دست پودر کن روشون دو طرف ک سرخ شد در بیار از تابه تو همون تابه چند تا پیاز رنده کن تفت ک خورد زردچوبه،فلفل سیاه،پودر اویش،پودر کاری،بزن سرخ کن بعدش رب بزن سرخ ک شد مرعاتو بچین داخل تابه روشون اب بریز طوری ک ی کوچلو از مرغا بالاتر بیاد حالا فلفل دلمه،هویج،برگ بو،چوب دارچین اب لیمو،ترخون خشک شده،زرشک کمی، دو حبه قند،بریز داخل مرغ زیرشو کم کن بپزه اواخر پخت نمک،زعفران،گلاب ی کوچلو روش بریز تمام ....سیب زمینی هم اندازه های درشت برش بزن سرخ کن،هویج مثل سیب زمینی برش بزن سرخ کن کنار مرغ سرو کن و در اخر روی همشون کنجد بپاش ببر سر سفره نوش جان ،،،خودم دلم خواست الان خخخخ

سلام.همسرم میگه از زرشک پلوی بیرون هم خوشمزه ترِ.

ران مرغ ونمک میزنم و سرخ میکنم با شعله ی زیاد تا سرخ بشه دو طرفش،بعد بهش پیاز خورد شده و فلفل دلمه ای سبز خورد شده و هویج رنده شده یا حلقه ای و نمک و فلفل سیاه و چوب دارچین و یکم زعفرون دم کرده میزنم و آب جوش اضافه میکنم تا یکساعت خوب بپزه.

توی یه ظرف دیگه پیاز خورد شده رو توروغن سرخ میکنم و بهش زردچوبه و رب گوجه میزنم و خاموشش میکنم و جو پرک پودر شده میزنم و هم میزنم و میذارم کنار تا اون یکساعت بگذره و مرغ بپزه.

بعد ازیکساعت این موادِ رب گوجه رو به اون مرغی که داره میپزه اضافه میکنم و میذارم تا نیم ساعت دیگه بپزه،بعدش زعفرون دم کشیده رو اضافه میکنم و روی یه شعله ی بیشتر میذارمش تا غلیظ بشه،سس مانند که شد خاموشش میکنم.

البته توی زعفرون دم کرده یه کوچولو هم عصاره ی زعفرون میریزم خیلی رنگش وقشنگتر میکنه براق میشه فقط خیلی کم میزنم،بقیه ی عصاره رو برای روی برنج استفاده میکنم.

زرشک رو هم با گلاب و شکر ده دقیقه میخیسونم،بعدش آبکشی میکنم،روغن و داغ میکنم،زرشک و میریزم و سریع هم میزنم که نسوزه و شعله رو خاموش میکنم.