2777
2789
عنوان

بنظرتون زیادی رو دادم به این بچه❓

294 بازدید | 23 پست

اول بگم خودم دوتا بچه دارم نگین بچه نداری و درک نمیکنی 

بچه ی جاریمه ۳ سال و نیمشه،میاد خونم زندگیمو داغون میکنه کابینتامو باز میکنه میریزه بیرون،تو ۱ ساعت شاید بگم ۳۰ بار در یخچال و فریزر رو باز میکنه ابسرد کن یخچالو تا خالی نکنه ول نمیکنه آب بدم بهش میکه نمیخوام فقط از ابسرد کن یخچال اونم فقط خودش می‌خواد بریزه،میره بالای میز ناهار خوری که پایه هاش هم ضعیفه رو میز اینور اونور میره  

حواسم نبود یهو دیدم قرآن عروسیم که حتی بچه های خودم خراش ننداخته بودن روش نشست کل جلدشو پاره و ریز ریز کرد  

یهو پرید بازومو گاز گرفت تا دوهفته بازوم کبود بود 

مادرشم تمام این مواقع درحال نگاه کردنه و نهایت یه نوچ کنه میبره بچه رو دستشویی میشوره بعد لخت لخت ولش میکنه تو خونه میچرخه آب از بدنش میریزه اینور اونور 

بعد به بهانه ی بچه همش تلپ میشن خونم میگه بچم گفت بیایم خونتون 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه رو ندادی به جاریت رو دادی

اون که صددرصد 

ولی من حس می‌کنم به بچه هم زیاد رو دادم 

چون خودم دوتا بچه دارم بچه های خودم اصلا روشون نمیشه برن خونه ی اونا یعنی رو نداده که روشون بشه 

پسر منم سه سالشه و خونه خودمون دقیقا همین کارارو میکنه، ولی بیرون رفتنی من خیلی مراقبم که هيچ کدوم اینارو انجام نده، میخوام بگم مقصر اون بچه سه ساله نیست، اون ذاتش بازی و کنجکاوی میخواد، مقصر مامانشه، 

البته شما به جاری خیلی رو دادی که تندتند میاد خونتون و بچشو کنترل نمی کنه 

ببخشیدا اگر من بودم قطعا بخاطر پاره کردن قرآن با جاریم برخوردمیکردم که یکم تو تربیت بچش بیشتر تلاش کنه

جلوشو بگیر

خودم تا حتی ممکن جلوشو میگیرم ولی کافیه یه لحظه غافل بشم میام میبینم کل قابلمه هام بیرونه یا کابینت ظروف پلاستیکیم پخش زمینه 

یا وایساده داخل یخچال 

خب معلومه همون زن این بچه رو تربیت کرده که این شده☹️

بخدا ذره ای تربیت نداره از دستشویی درش میاره لباس نمیپوشونه بدو بدو میچرخه تو خونه جلو ما 

یبار حرف انداختم گفتم بهش یاد بده گفت ول کن‌نمیفهمه زوده

شوهرتو پر کن به مادرش بگه نیان خونه زندگیمو داغون کرده

ببین شوهرت به چی حساسه بدار جلو دستش خراب کنه یه باره ولی دیگه راحت میشی

ناراحت هم شدن به جهههههنم

بچه های منم خییییلی شیطونن بخدا با اینکه مامانم میگه بیارشون عیب نداره ولی دیرر ه دیر میرم و زود میام

ملت که نباید جور منو بکشن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

پسر منم سه سالشه و خونه خودمون دقیقا همین کارارو میکنه، ولی بیرون رفتنی من خیلی مراقبم که هيچ کدوم ا ...

این مادرش اصلا مراقب نیست  

یبار به بچه نمیگه از اشپزخونه بیا بیرون 

میبینه داره کابینت رو میریزه بیرون میکه عیبی نداره بشین بازی کن 

بچه رفت رو سطل اشغال،این برداشته سطل رو گذاشته رو کابینت  دید بچه رفت دست زد به من میگه این سطلو بذار یه جایی!!کجا بذارم دقیقا خب سطل به اون گندگی رو 

بجاش به بچه یاد بده یا نهایت نیان خونه ی مردم 

خودم تا حتی ممکن جلوشو میگیرم ولی کافیه یه لحظه غافل بشم میام میبینم کل قابلمه هام بیرونه یا کابینت ...

با مامانش صحبت کنین

بگو لطفا دخترتو بگیر الان قابلمه ام خط میپفته و...

اگه رو دروایسی نکنی و مسئولیتشو به مامانش بسپاری دیگه نمیاد

فقققط مامانشو بلند کن

بگو دخترت رفت رو میز پاشو بگیرش

فلان کرد پاشو خودشو زخمی نکنه

چون همش خودت بلند میشی مامانش دیگه راحته همش میاد از این به بعد مامانشو بلند کن

البته اگه خودت هم میری خونشون رعایت کن لطفا...

ممکنه شما هم اینطورین که ایشون اینکارو میکنن

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨