2777
2789
عنوان

دلتون تنگ نشده برای قبل بچه داری🥲

107 بازدید | 13 پست

من دلم اینقده شده🤏نمیدونستم بچه داری اینه 😀🥲نمیخامشون قبلا خوش بود بخور بخواب استراحت مطلق زندگی اروم الان همش استرس بدنم میلرزه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت بود ولی اصلا نمیتونم زندگی رو بدون این فضولچه تصور کنم الانم که ماشالله خانمی شده واسه خودش میخواد بره پیش دبستانی 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آخ گفتی بخدا شبیه پرنسس ها بودم شوهرم همش صبحانه تو تخت میورد چند سری مسافرت رفتیم همش فیلم میدیدم خونم برق میزد 

الان حسرت یه خواب راحت مونده به دلم تمام عشق و توجه شوهرم شده بچه خونه بازار شام خودم زندانی و...

دلم تنگ شده 

واسه روزایی که همه چیزم دست خودم بود ساعت خواب و بیداری، تمیزی خونه،تفریح و مسافرت ها ، دغدغه ها

واییییییییییی حاضر نیستم حتی یه لحظه از دوران بعد از بچه دار شدنمو با دنیا عوض کنم واقعا میگم

واقعا منم فکر میکنم می‌دونم قرار عملا سخت بگذره 

من الان نامزدم ، کادر درمانم روزی که مادر بشم عملا باید دو نفر بشم که بتونم به کارم برسم و تفریحات خودم و زندگی خودم داشته باشم 

ما هم همین کارو با پدر و مادرمون کردیممخصوصا مادر

والا من که مامانم همیشه میگه من اصلا نمیدونم چجوری تو رو بزرگ کردم انقدر ساکت و آروم بودی سرت تو کاره خودت بود همیشه 

_

نمیخوامشون؟ سر اولی تجربه نداشتی دومی چی؟ نمیشه که بیاریم بگیم نمیخوایم اونا هم حتما ما رو نمیخوان ما به زور کشوندین اوردیم تو دنیایی که اینده معلوم نیست 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...