2777
2789
عنوان

مامانایی ک دختر نوجوون داریدددد✨

476 بازدید | 57 پست

من 17 سالمه

گاهی ک با دوستم میرم بیرون تا 7 یا 7/30 اینا میتونم بیرون باشم اونم همینطور

منو میبرن پیاده میکنن خودشونم میان دنبالم

اوکیه؟ یا مثلا دیگه باید یادبگیرم خودم تکی برم؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

نمیفهمم چی میگی 😐🤦🏻‍♀️

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیست سالمه هنوز اجازه ندارم

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

نمیفهمم چی میگی 😐🤦🏻‍♀️

ببین من قرار داشته باشم با دوستام تکی نمیرم

منو پیاده میکنن جایی ک قرار گذاشتیم. و سر تایمی که بهشون میگم میان دنبالم

خواستم بگم باید خودم تکی برم و بیام با اسنپ و...؟ یا همین مدلی اوکیه؟ 

بابا منم ۱۷ سالمه هر جا میرم خودشون هی زارت زورت  باهام میان میبرن میارن 

ده بار گفتم بس کنین دیگه بزرگ شدم خیره سرم باز میگن نه تو ۳۰ سالت هم شه ما همه جا با تو میایم😐😐

_
بابا منم ۱۷ سالمه هر جا میرم خودشون هی زارت زورت باهام میان میبرن میارن ده بار گفتم بس کنین دیگه بز ...

من راضیم اتفاقا😂به من باشه حاضرم تا اخر منو ببرن بیارن

ببین من قرار داشته باشم با دوستام تکی نمیرممنو پیاده میکنن جایی ک قرار گذاشتیم. و سر تایمی که بهشون ...

تکی برو

مستقل شی

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

ببین من قرار داشته باشم با دوستام تکی نمیرممنو پیاده میکنن جایی ک قرار گذاشتیم. و سر تایمی که بهشون ...

خودت باید اسنپ بگیری

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

دانشگاهو خودم میرم میام حالا هروقت دانشجو. شدمولی فعلا ریسک نمیکنم تکی برم

ریسک نیست هرچی زودتر بتونی با جامعه کنار بیایی در اینده برای خودت راحت تره

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

حالا مثلا گفتن خودت برو 

خودت خوشت میاد پیاده بری؟یا مثلا سوار اسنپ شی؟

جالبه ینی  خانوادت مفت برسوننت خوب نیس سوار اسنپ شی پول بدی خوبه😐😐😐

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..