2777
2789

ی جا گند میزنن. من خودم به دوستم انقدر کمک کردم که شوهرش همش از من تشکر میکرد. کار فعلیش و جایگاهش را از من داره. ی سری دستاورد ها داره همه از کمک من. 

بعد همیشه میگفت وااااای خدا تو را برام نگه داره و فلان. بعد ی اماحانی من دادم و قبول شدم. بش زنگ زدم گفتم فلانی ی خبر خوب دارم.،با ی لحن ناراحتی گفت واااااای نگو که قبول شدی. 

هنگ کردم.

کلا ی جا خودشونا لو میدن. 

سعی کن در مورد ی کاری که باعث پیشرفتت میشه ازش مشورت بگیری، یا مثلا ی خواستگار خوب، یه شغل خوب، بگو که چقدر اوکی هستن اما دودلی که بری یا نه و ی سری علت الکی بگو که نمیخوای بری به اون کار. بعد ببین چی میگه، تشویقت میکنه بری یا ی کاری میکنه نری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جا گند میزنن. من خودم به دوستم انقدر کمک کردم که شوهرش همش از من تشکر میکرد. کار فعلیش و جایگاهش ر ...

عزیزم چقدر درست راهنماییم کردی و چقدر خوب که دوستت رو شناختی 

بودن یسری ادما واقعا ضربه به زندگی میزنه 

ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی😉😍💙