2777
2789
عنوان

تصور کنید جای این خانم هستید چیکار میکردید پسرا نیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 130 پست
دوچرخه بخر درمان درد شماست

بلد نیستم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه وضعیت آرزوی وضعیت تو رو دارم

ولی خیلی حالم بده باور کن اگ میتونسی یه لحظه حسمو داشته باشی پشیمون میشی 

اینکه تنهایی به درک بزار تنها باشم ولی خ .ا چ کنم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نمیخوام تراپی برم خیلی گرونه و طبق تجربه های قبلیم اصلاااا داروام نمیخوام بخورم نمیخوام وابسته بشم

درمان دارویی شاید نیاز نباشه اصلا 

از اسنپ دکتر میشه وقت مشاوره تلفنی بگیرین از بیرون خیلی ارزون تره 

البته این مسئله چیزیه که خودتون باید بابتش تصمیم بگیرین من فقط نظرمو گفتم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
به نظرم از زندگی خیلی ها بهترهغیر از اون گناه که ازدواج با خوده

اتفاقا ازدواج با خودم نیست 

خاستگار بد یکی ک همه چیش اوکیه خسیس درمیاد 

یکی قیافشو دوس ندارم ب دلم نیست 

حقوقت چقدره؟کلاس ثبت نام کن یه فن یاد بگیر در کنار معلمی شغل آزاد هم داشته باش مثلا کیک و شیرینی یا ...

حقوق فعلا ندارم تا برم مدرسه

کافه ک تنها زیاد میرم چرتو پرت میخورم پولام میره کتاب حالشو ندارم ازدواجم باب دلم نبودن تاالان یا اخ ...

هم وزن هم‌هستیم🤣

چطور بیوگرافیتون رو عوض مسکنید پس چرا من نمیتونم یادم میدین ؟

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

تو شرایطی که بچه های مردم بخاطر فرهنگیان قبول نشدن افسرده میشن یا چند سال پشت کنکور می مونن تا فرهنگ ...

من خودم جرر دادم از طریق ازمون استخدامی قبول شدم یک سالم حقمو خوردن

متوجه نمیشم سوال در مورد چیه به هر حال اول خ ا ترکش کنین دوم هم خب شاغل شدین دیگه مورد خوب پید شد از ...

تنهایی که چرا عشق تو زندگیم ندارم چرا محردم ک سرکوفت بهم بزنه مادر خودم 

ولی خیلی حالم بده باور کن اگ میتونسی یه لحظه حسمو داشته باشی پشیمون میشی اینکه تنهایی به درک بزار تن ...

فیلمم‌میبینی؟‌

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

قدر بدون کاش من جای تو بودم تاپیکام بخون. خیانت دیدم دارم جدا میشم. هم سنیم. میتونستم الان تو شرایط ...

میدونی تو هر شرایطی باید بلد باشی شاد باشی من هیچوقت شاد نبودم  

وقتی دلت خوش نیست فایده نداره