2777
2789
تاثیر داره اخه من انقدر اونجور مبکنم بد قلب خودم درد میکنه

نه منم پارسال دردمیکرد الان دستمم بی حس میشه پدرش بیشعورش گندمیزنه وعلا بچه هارو من آروم محکم با اعتمادبنفس حرف گوش کن پرو با ادب بار اوردم اجتماعی ولی پدرش گندمیزنه دوتا پسر 5.4 سال دارم جونشون بهم میدادن پدرش الان علنی به یکی میگه دوست دارم به اون یکی میگه تو بچه من نیستی یا عینکی هس مسخره میکنه بی احترامی میکنه و..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم پارسال دردمیکرد الان دستمم بی حس میشه پدرش بیشعورش گندمیزنه وعلا بچه هارو من آروم محکم با اعت ...

اوف خیلی سخته منم شوهرم مثل بچه ها رفتار میکنه خسته میشم

سه سال این چهار سالشه اونم ۱ سالش

ببین حساسش کردی عزیزمن ،براش وقت بذار باهاش بازی کن ،وقتایی که کوچیکه خوابه یا سرت خلوت تره سعی کن برای بزرگه وقت بذاری یا بازی های مشترک براشون درست کنی کم کم درست میشه ،نباید بذاری حساس بشه من فکر کردم بزرگ تر باشه نباید بچه ۴ سال رو اینجوری با داد و بیداد و این چیزا دعوا کنی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ببین حساسش کردی عزیزمن ،براش وقت بذار باهاش بازی کن ،وقتایی که کوچیکه خوابه یا سرت خلوت تره سعی کن ب ...

مثلا چه بازی مشترکی شما پیشنهاد میدین بکنم خبلی هصبیه داد میزنه منم کلافه میسم داد میرنم یا به همه چیز قهر میکنه

مثلا چه بازی مشترکی شما پیشنهاد میدین بکنم خبلی هصبیه داد میزنه منم کلافه میسم داد میرنم یا به همه چ ...

حساس شده عزیزم ،مثلا توپ‌بازی کنید ،خاله بازی با حضور هردوتاشون ،رنگ انگشتی بگیر با دست بکشه بزرگتره کوچیکه رو هم پشارکت بده در حد چند تا انگشت کوچیک زدن ،مسئولیت بعضی کارهای کوچیکه رو بده به بزرگه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم