2777
2789
عنوان

برای مدیریت بحران آب

150 بازدید | 21 پست

برای مدیریت بحران آب در جایگاه خودتون و در اندازه‌ی حد و توان خودتون چه کارهایی می‌کنید؟

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارا با این که کلا آدم صرفه جویی نیستم تو هیچی ولی در این یه مورد هم خودم حواسم هست هم مدام به بچه هام و شوهرم تدکر میدم موقع حمام موقع مسواک زدنشون ظرفا و رو اکثر ا تو ماشین ظرفشویی میزارم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
هیچی چکار کنم مثلا؟؟

مثلن تایم حمام کوتاه تر

یا دقت کردن توی ظرف شستن

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

چیکار کنیم مثلا؟

مثلن کوتاه تر دوش گرفتن

مثلن کوتاه تر دوش گرفتن

والا الان که خیلی ها کلا آب ندارن که بخوان دوش بگیرن اصلا 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

خیلی کارا با این که کلا آدم صرفه جویی نیستم تو هیچی ولی در این یه مورد هم خودم حواسم هست هم مدام به ...

مرسی ازت ❤️❤️

فارغ از مدیریت غلط و ... اما شهروند ها هم موظف هستن صرفه جویی کنن یه وظیفه ی انسانیه

و خوشحالم که کامنتت رو خوندم ❤️

والا الان که خیلی ها کلا آب ندارن که بخوان دوش بگیرن اصلا

کیا کلن آب ندارن؟ 

خواهرم خونه جدید ساختن..یه قسمت تو ظرفشویی تعبیه کردن ابهایی که شوینده قاطیش نیست می ره اونجا و می ره توی تانک روی حیات و برای ابیاری گل استفاده می کنن..

موقع وضو شیر اب رو کم باز کنیم بین اب برداشتنمون ببندیمش

برا حمام اول یه دوش سریع بگیریم و ببندین بعد که خودمون رو شستیم اخر کار دوباره دوشو باز کنیم.

موقع شستن ظرف اب رو کم باز کنیم..قبلش ظرفا خیس بخورن که با اسکاچ برن و نخواهیم زیر اب هی ناخن بکشیم تا برن..

اگه کولر گازی دارید با اب حاصل می شه گل ها رو ابیاری کرد..

سر دوش پخش کننده و سری شیر هم خوبن 

سعی کنیم زیاد ظرف چرک نداشته باشیم. گاهی بعضی ظرفا شستنم نمی خواد یه دستمال بکشی خرده کیک ها و..می ره..

از ظرفیت حد اکثر لباسشویی و ظرفشویی استفاده کنیم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
مرسی ازت ❤️❤️فارغ از مدیریت غلط و ... اما شهروند ها هم موظف هستن صرفه جویی کنن یه وظیفه ی انسانیهو خ ...

ای کاش مسولین هم به اندازه ی شهروندان احساس مسولیت داشتن دیروز تو همین اخبار بیست وسی دیدم استخر و با اب شهری تهران پر گرده بودن ۴۸۰ هزار لیتر آب چرا نباید جلوی اینکارو بگیرن مسولین فقط:این یه مورد نیست قطعا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
والا یه کاری بامون کردن ک دیگ دلم نمیسوزهههه ساعت 3 ظهر دمای 50 درجه هوای داغ برق نداریم روزی 4 ساعت ...

هر گلی بزنیم به سر خودمون زدیم..بحث دلسوزی برای خودمونه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز