2777
2789
عنوان

از کله خریاتون بگین تو دعوا

185 بازدید | 21 پست

یبار دعوا کردیم با نامزذم پیتزا خریدیم کلی سر لج و لجبازی 

هیچکدوم نخوردیم همیشه حسرت میخورم چجوری این کارو باکلاسو کردم🤣

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

منم ازاین اعتصاب غذاها زیاد کردم😂

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

کات کردیم ولی باهاش دعوا کردم یروز بعد گفتم ببخشید گفت من میخواستم ناهار بخورم سفارش دادم بیاد وسط ناهار خوردن دعوا کردی گفتم به من چه بخور ناراحتو خب برداشت قشنگ پرتش کرد جلو گربه روانی😐😂

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه دخترم ب دنیا اومده بود ،با شوهرم قهر کردم رفتم خونه بابام ،شوهرم و مادرشوهرم اومدن ب خیال خودشون دخترمو بگیرن ک من مجبور بشم برگردم،منم عصابم خورد شد شیشه آب برداشتم زدم تو دیوار شکستم گذاشتم زیر گلو مادرشوهرم بچمو از بغلش گرفتم 😂😂

هنوزم بعد ۱۰ سال از این حرکتم خجالت میکشم😐

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

من دورانی که دبیرستان بودم از مدرسه اومدم بیرون دیدم یه اکیپ پسر با چاقو اینا ریختن سر یه پسر بیچاره ک اونم هاج واج مونده بود رفتم بین اون همه پسر ... اون پسری که ریخته بودن سرشو بردم کنار و اون یکی پسرا رو مجبور کردم ازش معذرت خواهی کنن بعد از اون دیگه کسی کاری به کاره اون پسره بیچاره نداشتتت

یبار با همسرم بحثمون شد سر سفره و الویه داشتیم  شوهرم خیلی عصبیه و زود بهم میریزه یدفه دیدم دست کرد تو دیس الویه و همه رو مالید به سر و صورتش😐😩🤣یذره داد و بیداد کرد و رفت حموم ...من و پسرم هنگ بودیم نمیدونستیم بخندیم یا حرص بخوریم ...بعد از حمام اومد نشست بقیه الویه چنگمالش و خورد🤣🤣هنوزم هر وقت می‌خوام الویه درست کنم میگم شام الویه چنگمال داریم😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تازه دخترم ب دنیا اومده بود ،با شوهرم قهر کردم رفتم خونه بابام ،شوهرم و مادرشوهرم اومدن ب خیال خودشو ...

وااای خاک تو سرت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂من خجالت کشیدم جات

یبار با همسرم بحثمون شد سر سفره و الویه داشتیم شده شوهرم خیلی عصبیه و زود بهم میریزه یدفه دیدم دست ک ...

😂😂😂😂😂😂😂خدایا شکرت دبوونه تر از منم هس

وااای خاک تو سرت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂من خجالت کشیدم جات

ارههههههه😂😂😂 مادرشوهرم زمسه همینجوری مونده بود😂

بچه رو گذاشتن و ول کردن رفتند🤣🤣🤣

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

ارههههههه😂😂😂 مادرشوهرم زمسه همینجوری مونده بود😂بچه رو گذاشتن و ول کردن رفتند🤣🤣🤣

خاک بر سرم چجوری دیگ تو روشون نگا کردی؟چن سالت بود

ارههههههه😂😂😂 مادرشوهرم زمسه همینجوری مونده بود😂بچه رو گذاشتن و ول کردن رفتند🤣🤣🤣

مردم از خنده ینیا😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂خدایا شکرت دبوونه تر از منم هس

این یه نمونه ش بود البته الان پیر شده پروپودش ریخته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...