2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین کمک

113 بازدید | 11 پست

خونمو تو پروزه برج سازیه و باید تا عید تخلیه شه با دستور قضایی و اداره راه شهرسازی و شهرداری اومدن گفتن یا ۱.۵ برابر پول خونتون قبول کنین یا تهاتر کنین خونه خودمون ۱۴۰متر دوبلکس دوتا خواب بالا داره یه خواب پایین حیاط و حیاط خلوتم داره حتی وسطش زحمت کشیدیم حوض هم ساختیم خونه ایی که میگن تهاتر کنین ساخت ۱۴۰۰ هستش سر جمع رو همدیگه ۱۲۰متره 

پاکینگ زیر زمین طبقه اول اشپزخونه و ۴۰متری داره 

دوتا خواب طبقه دوم حموم دسشویی توی راهرو که اینام چهل مترن و طبقه سوم یه خواب بزرگ مستر حموم دسشویی دار و یه اشپزخونه چهار کابینت بالا چهار تا پایین که زیر یکیش سینک و روی یکیش گاز و هال خیلی کوچیک و مربعی هست فیلمشو شوهرم گرفته بود دیدم و یه اسانسور دونفره از توی پارکینگ تا طبقه سوم که طبقه دوم واینمیسته  فقط اول و یه راس میره سوم (طبقه دوم پله داره از توی هال) و طبقه سوم پله از توی پارکینگ هست و میشه با اسانسورم بری(اسانسور که نیست اسمش فقط گفتن اسانسور از بالابرم بدتره اوضاعش)  بنظرتون تهاتر کنیم یا ۱.۵برابر پول خودمون رو بگیریم املاکیا گفتن خونه ارزشش از ۱.۵ برابر خونه خودتون بیشتره و ادرس خونه ما کنار اتوبان بابایی ادرس این خونه میرداماد 

این خونه دومی خیلی تنگه. خودتون بگردین یه خونه باب میلتون پیدا کنید. همون ۱/۵ برابر پولو بگیرین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا محلش میارزه برید اونجا ـحتی اگر ۱و نیم برابر هم بهتون بدن.. به پای اون محل نمیرسه 

میدونید یاد کجا افتادم 🥴🥴🤣برای ساختن پارک ولایت. همه خونه هارو خریدن و تخریب کردن و له پارک اضافه کردن. دوتا از خونه ها تو خیابون عبدی اونجور که شنیدم طمع کردن برای گرفتن پول بیشتر. شهرداری هم اج کرد و نخرید 🤣🤣🤣اللن دو رتا دور دوتا خونه فقط حصار فلزیه و کاملاااا نا امن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

قطعا محلش میارزه برید اونجا ـحتی اگر ۱و نیم برابر هم بهتون بدن.. به پای اون محل نمیرسه میدونید یاد ک ...

وااای من هر دفعه رد شدم اون دوتا خونه رو دیدم میگم چرا اینا این وسطن نگو قضیه اش اینه 😂😂

کاربری دومه 😐😐🤐
سرجمع ۱۲۰متره

تو بگو ۱متر اسمش بالا شهرههه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وااای من هر دفعه رد شدم اون دوتا خونه رو دیدم میگم چرا اینا این وسطن نگو قضیه اش اینه 😂😂

وویی🤣🤣🤣خوب شد پس گفتم