2777
2789

من یماه میکشیدم بعدش خانوادم فهمیدن

اولش فکر میکردن حتی گلی ام هستم خواستم بگم بابا من ا گل متتفرم و اینا و هنوزم رو حرفم هستم

سر همون قضیه هیچ جا نمیزارن برم

تو خونه ام نمیزارن تنها بمونم هرجا بخوان برن میبرنم منم پشت کنکوری بدبختم باید بشینم بخونم

ولی میدونید

چی ازارم میده؟ قدر تایمی که خیلی بچه سالمی بودمو ندونستن

قدر تایمی ک همش پیگیر ورزش بودم دوستداشتم مربی خفن یشم میگفتن نه میزدن تو سرم پول ی ریالم خرجم نمیکردن

بعد الان...

هی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج و قند حذف میکنی بعد سیگار میکشی؟ به خودت بیا

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خودت قدر خودت رو‌نمیدونی از بقیه چه انتظاری داری؟ 

خودت ورژن سیگاری بودنت رو بیشتر دوست داری یا ورژن ورزشکار؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تنها کسی ک قضاوت نکرد تو بودی:)

💚💋

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

منم خیلی با مامانم چالش داشتم ولی بهش گقتم قصد ترک دارم سعی کرد کمکم کنه کم کنم اول ولی نتونستم دووم بیارم الانم فک میکنه روزی ۳ ۴ نخ میکشم ولی یه پاکت میکشم ولی تو چون تازه شروع کردی سعی کن نکشی و بذاری کنار