2777
2789

با شوهرم هرسری میریم بیرون چه من حساب کنم چه اون واسشم خاله اش که همسن خودمونه ومتاهل هم غذا باید بگیره و ببره دم‌خونش 

امروز اومدیم رستوران بعد مدتها پول زیاد نداشتم سوخاری گرفتم 

سوخاری هارو جعبه گرفت نصفشو ریخت توش گفت بعد ابنجا ببریم واس خالم 

بعد واسه خاله اشم کادو‌میگیره گرون 

خواهر ومادرشم ایران نیستن نمیبینتشون ولی واسه مامانش پول میزنه چیزی نمیگیرم 

چه طورب بگم بدم میاد وقتی خودم پول کافی ندارم واسه مردم نخرر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکه خالم مثل خواهرمه از بچگی باهم برزگ‌شدیم قرار گذاشتیم از بچگی هروفت غذایخوشمزه خوردیم بهم بدیم

خب اونم برای همسرت میخره؟بگو دیگه بزرگ شدی بچه نیستی گاهی ایراد نداره ولی همیشه خیلی مزخرف و چرته 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
میکه خالم مثل خواهرمه از بچگی باهم برزگ‌شدیم قرار گذاشتیم از بچگی هروفت غذایخوشمزه خوردیم بهم بدیم

شماداداش یاابجی داری ؟ اگرداری توهم اینکارکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖