2777
2789
عنوان

شما توزندگی الویت

91 بازدید | 11 پست

خودتون هستین یا خونه ولوازم خونه، مثلا پول بیاد دستتون خرج چی میکنین خودتون یامثلا وسیله ای برا خونه عوض میکنین یا میخرین؟بنظرتون کدومش بهنره

مادرم که الویت خودشه

خرید کرم و سرم هاش رو از نون شب واجت تر میدونه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وسایل خونه هم برای استفاده خودمونه دیگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب وسایل خونه هم برای استفاده خودمونه دیگه

من یه جاری دارم هرکی ببینه فک میکنه دکتر مهندسی ولی مثل ما خانه دار ولی چنان به تیپ وپوستش میرسه لیزر میره هرکاری میکنه، ولی خونش لوازمش برا جهاز ۲۵سال پیشش وخیلی هاشم شکسته ولی میگه من راحتم الویت خودمم که شاداب وسرزنده باشم ،به منم میگه هی حرص جوش خونه ولوازمش نخور بخودت برس فقط   ،البته مدل زندگی جاریم به من ربطی نداره ها ولی بنطرت اونطوری خوبه؟

من یه جاری دارم هرکی ببینه فک میکنه دکتر مهندسی ولی مثل ما خانه دار ولی چنان به تیپ وپوستش میرسه لیز ...

بنظرم هرکسی باید پولشو خرج چیزی کنه که دوست داره و حس خوب بهش میده 

من از خرید لباس و اکسسوری خوشم میاد و پس انداز کردن برای خرید خونه و خرج های واجب

زن داییم عاشق ظرف و ظروفه 

خواهرم طلا 

دوستم همش آرایشگاه یا موهاش رو مدل میده یا پاک سازی پوست و ژل و...

به منم میگه بیا ولی من اصلا خوشم نمیاد

من جوری دیگه خوشحال میشم و لذت میبرم پس کاری رو میکنم که دوست دارم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀