2777
2789

ورودی دوازدهمم از تیر شروع کردم اما جنگ و بعضی از اتفاقا باعث شد دوماه نخونم الانم حالم بده حس میکنم عقبم دیگه نمیشه 

پول مشاوره ندارم کتابم ندارم به زور پولشو جور میکنم 

به این فکر میکنم نا امید میشم من چیکار کنم چطور جمع کنم آخه 

من چطور تو این بی عدالتی بتونم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من سومین سال امتحان دادم میدونی چی کار کردم دقیقا عین تو بهونه آوردم کل این سه سال رو بهونه آوردم هیچی نشدم رتبم شد ۵۰ هزار 

یه بار گفتم تمرکز ندارم یه بار گفتم استرس دارم 

با این که همه چی داشتم کتاب کلاس 

بخون سال اول تمومش کن بره به خدا میشه امروز مشاوره دیدم کانالشون رو یکی از آبان شروع کرده بود ترازش ۱۲ هزار شده بود برا تیر بخون به خدا دیر نیست 

ببین من سومین سال امتحان دادم میدونی چی کار کردم دقیقا عین تو بهونه آوردم کل این سه سال رو بهونه آور ...

بخده بهونه نمیارم 

خونمون همش دعواست فرض کن بابات داره خواهرتو میزنه تو ریلکس درس بخونی مگه میشه 

برمم کتابخونه خونم دعوا بشه زنگ میزنن بهم میگن حالم بد میشه 

تجربی

تلاشتو بکن 

درکت میکنم منم سالی که کنکور داشتم با خودم گفتم از تابستون حسابی میخونم ولی انقد مشکل پشت مشکل برای ما ایجاد شد که نتونستم ولی بعدش به خودم اومدم و خوندم و تونستم 

حقیقتشو میخوای بهت بگم ؟ اگر فاز آدم های قربانی و غمگین رو برداری بهت قول ۱۰۰ درصد میدم که قبول نمیشی ولی اگه بگی تا اینجا رو اونطوری که میخواستم پیش نیومدم ولی از اینجا به بعد رو حسابی میخونم و میتونم از پسش بربیام ، احتمال خیلی زیاد قبولی ❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
بخده بهونه نمیارم خونمون همش دعواست فرض کن بابات داره خواهرتو میزنه تو ریلکس درس بخونی مگه میشه برم ...

عیب نداره کتابخونه برو هر روز که دعوا نمیشه 

بعدم گوشیو جواب نده بگو کتابخونه اجازه نمیدن حرف بزنیم 

چرا فک میکنی عقبی؟ مشتی هنوز تازه تابستونه ها😐بشین بخون دوباره برنامه بریز و بدون که اصلا اصلا عقب نیستی، برسی ب بهمن اینا افرادی رو میبینی تازه دارن میپرسن از الان میشه؟ تو ببین نسبت به اونا چقد جلوتری،حتی خیلی از پشت کنکوری ها بعد اومدن نتایج تازه استارت میزنن و نتیجه سال بعدشون خوب هم میشه

کم نیار گل، زمانت کاملا مناسبه