2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 16207 بازدید | 2437 پست
سلام گلم صبحونه کره بادوم زمینی شیره انگور تافتونمیانوعده سیبناهار پلو خورشت قیمه چندتا سیب زمینی سر ...

باریکلا

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام 

صبحانه شیر قهوه تخم مرغ بدون روغن

میان وعده بادام گردو چی پلت چند تا دونه

ناهار برنج جوجه گوجه دوغ

میان وعده بادام گردو موز تخم مرغ ابپز 

شامم کوبیده گوشت دوغ گوجه

میان وعده نصف موز

۱۱۶۰کالری مصرف کردم

۱۵۰سوزوندم

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبحانه شیر قهوه تخم مرغ بدون روغنمیان وعده بادام گردو چی پلت چند تا دونهناهار برنج جوجه گوجه دو ...

آفرین بر توباد ای بانوی پرتلاش

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام، شب خوشصبحانه: شیره، کره، نان تافتونناهار:خورشت به، نان تافتون، سبزی خوردن، انارشام: دلمه کلم😋 ...

سلام عزیزم آفرین بهت عالی بودی و هستی

ممنونم عزیزم منم خوبم شکرخبری نیست عزیزم جز هر روز چاق تر از دیروزمن اینقدر رژیم گرفتم دیگه خسته شدم ...

ای بابا .امان از چاقی .الان چندی؟

سلام سلام من دوشنبه یادم رفته بود خودمو وزن کنم امروز وزن کردم ۷۸.۳۰۰ شدم 

پنجشنبه وزن کردم ۷۹بودم 😍😍😍😍😍😍

⭐⭐ پشتیبان گروه ۲ ستاره⭐⭐ وزن شروع ۸۰ وزن هدف ۶۵ وزن فعلی ۷9

سلام خزان جان💖

دیروز 

صبحانه رایس کیک همراه پنیر و گردو

ناهار زرشک پلو با ماست

شام ماکارونی با سالاد

میان وعده ی صبح نارنگی

میان وعده ی عصر سیب 

دو لیتر آب

ورزش نکردم

کالری مجاز 1300

کالری مصرفی1269

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام خزان جان💖دیروز صبحانه رایس کیک همراه پنیر و گردوناهار زرشک پلو با ماستشام ماکارونی با سالادمیا ...

سلام به روی ماهت .نوش جونت

سلام عزیزم آفرین بهت عالی بودی و هستی

قربانت گلم😘😘

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

منم فقط در حد فکر کردن دوس دارم ک دوتا باشن بازی کنن کار بمن نداشته باشن تو عملیش تو همین یکی موندم

دقیقااا😂😂😂

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۹۵۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏