2777
2789
عنوان

تعبیر خواب انگشتر طلا

160 بازدید | 30 پست

سلام گل گل خانما

من دیشب خواب دیدم دوتا گوشواره طلا تو گوشام داشتم خیلی خوشگل بودن داشتم کیف میکردم از دیدن این دوتا گوشواره خوشگل برق میزدن یهویی شوهرم اومد بهم یه انگشتر طلا داد دستم کرد خیلی خوشگل بود اونم 

من دوتا دختر دارم یه ساله و سه ساله خودم احساس کردم اون گوشواره های خوشگل دخترامن انگشتر تعبیرش چیه

قبلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تو اینترنت سرچ کنی من بنظرم تعبیر خواب طلا یعنی فرزند و فراوانی اگه. طلای بزرگی باشه مثل کردن بند یا تست طلا نشان دهنده دختر  و اگه ظریف و کوچک باشه پسر  از خواب های خودم اینجوری استنباط کردم

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

توی تعبیر خواب، طلا معمولاً نشونه‌ شادی، نعمت و چیزهای باارزشه.

اینکه دوتا گوشواره توی گوشت دیدی و برات خیلی زیبا بودن، می‌تونه اشاره به دوتا دخترت باشه (دقیقاً همونطور که خودت حس کردی). گوشواره در تعبیر خواب گاهی به فرزند دختر، زینت و دلخوشی زندگی تعبیر می‌شه.

اینکه شوهر بهت انگشتر طلا داده و دستت کرده:

انگشتر معمولاً به عزت، قدرت، محبت همسر یا رزق جدید تعبیر می‌شه.

بعضی معبّرها گفتن انگشتر طلا (برای زن) می‌تونه به مقام، هدیه یا خبر خوش از طرف شوهر اشاره داشته باشه.

اگه زن متأهل خواب ببینه شوهرش بهش انگشتر داده، بیشتر نشونه‌ی استحکام زندگی، محبت بیشتر یا حتی اضافه شدن نعمت و روزی در خانواده هست.

✨ خلاصه خواب:

گوشواره‌ها نشونه‌ی دو دخترت هستن که برات مثل زینت و زیبایی زندگی‌ان.

انگشتر طلا از طرف شوهرت هم نمادی از محبت و توجه او، استواری زندگی مشترک و شاید هم خبر خوش یا رزق تازهه.

ابن‌سیرین: گوشواره برای زن، نشونه‌ی فرزند دختر یا زینت و زیبایی زندگی هست.

اگر گوشواره طلا و زیبا باشه، یعنی فرزند دختر باعث شادی و افتخار مادر می‌شه.

بعضی تعابیر هم گفتن: گوشواره، نشونه‌ی قرآن و آراستگی روحیه.

💍 تعبیر انگشتر در خواب

ابن‌سیرین: انگشتر نشونه‌ی ملک، قدرت یا روزی هست. برای زن متأهل اگر شوهر به او انگشتر بده، یعنی محبت شوهر، استحکام زندگی و برکت تازه.

امام صادق (ع) فرمودن: دیدن انگشتر در خواب بر سه وجه است:

1. فرزند

2. مال و نعمت

3. قدرت و عزت

---

✨ پس طبق این تعبیرها:

دو تا گوشواره‌ی طلا که توی گوشت دیدی، دقیقاً به دوتا دخترت برمی‌گرده (زینت زندگی و دلخوشی‌ات).

انگشتر طلایی که شوهرت بهت داد، هم نشونه‌ی محبت و استواری زندگی مشترکته و هم می‌تونه خبر از رزق و شادی تازه یا حتی اضافه شدن نعمت (مثل بچه‌ی دیگه یا موقعیت جدید خوب) بده.

این خواب دو بُعد داره و بستگی به شرایط خودت داره:

🔹 اگر از نظر روحی و جسمی در موقعیتی باشی که امکان بچه‌دار شدن دوباره داری:

انگشتر طلا که شوهرت به دستت گذاشته، می‌تونه نشونه‌ی فرزند تازه (احتمالاً پسر) باشه. چون در تعبیر خواب‌ها معمولاً گوشواره = دختر و انگشتر = فرزند یا عزت تازه (که بیشتر به پسر اشاره می‌شه) تعبیر شده.

🔹 اگر به فکر بچه‌ی جدید نیستی یا شرایطش رو نداری:

این خواب بیشتر به سمت رزق و روزی تازه، محبت و توجه بیشتر شوهر، آرامش و استحکام زندگی میره. یعنی خدا قراره چیزی ارزشمند به زندگی‌ت اضافه کنه که خوشحالت می‌کنه.

---

✨ جمع‌بندی:

گوشواره‌ها = دوتا دخترت، زینت زندگی‌ت

انگشتر از طرف شوهرت = یا نشونه‌ی یه فرزند دیگه (احتمالاً پسر)، یا نشونه‌ی مال و عزت و آرامش بیشتر در زندگی مشترک

این خواب دو بُعد داره و بستگی به شرایط خودت داره:🔹 اگر از نظر روحی و جسمی در موقعیتی باشی که امکان ...

سلام گلم ممنونم از وقت گذاری و تعبیر کردنتون ماشاالله چقد دقیق و با حوصله بودید خدا عاقبت بخیرتون کنه