2777
2789
عنوان

شروع رابطه

192 بازدید | 10 پست

واقعاً ادم میبینه هنوز خیلیا نمی‌دونن با شروع رابطه شاید واقعا یکی احساساتش واقعی باشه تا زمانی که قبلیو فراموش نکردی کسی رو چسب زخم خودت نکن اگه برات جدی نیست جلو نرو اگه دنبال چیزای گزرایی برو کسایی هستن با پول حلش کن ادما واقعاً ارزشمندترن از اون چیزین که باهاشون بازی کنیم

🎯🤍☝️

سخن از دل و زبان ما میگویی جانا ! 🫠 😬

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً این دوبار اخر سر من همین اومده من متاسفانه زود برام جدی میشن اونام هنوز تو فکر قبلین

اره میان مخ میزنن اولش بعد معلوم میشع یا با کسی تو رابطه جدی بوده یا برا وقت گذرونی چند روزه اومده سراغ آدم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اره میان مخ میزنن اولش بعد معلوم میشع یا با کسی تو رابطه جدی بوده یا برا وقت گذرونی چند روزه اومده س ...

شانس منم همینا بهم میخورن هربار میگم بابا بیخیال بچسب به زندگی متاسفانه نمیشه

🎯🤍☝️

بهتر شدم دیگه میگن نکشتت قوی ترت می‌کنه همینه

متاسفانه میان وابسته میکنن با دروغ های شیرین و قربون صدقه اولش بعد که خرشون از پل گذشت خود واقعیشون نشون میدن 😂

متاسفانه میان وابسته میکنن با دروغ های شیرین و قربون صدقه اولش بعد که خرشون از پل گذشت خود واقعیشون ...

دیگه بیخیال شدم ترجیح دادم درسمو به همه چیز دیگه بعدشم مهاجرت تحصیلی دیگه تو این بازیا نمیرم

🎯🤍☝️

دیگه بیخیال شدم ترجیح دادم درسمو به همه چیز دیگه بعدشم مهاجرت تحصیلی دیگه تو این بازیا نمیرم

کار خوبی میکنی موفق باشی عزیزم