2777
2789

من صبح ساعت نه بخورم تا ساعت چهار صبح فرداش خوابم نمیبره برای همین اصلا نمیخورم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

لابد منم تو 12سالگی افسردگی داشتمبابا بدن یکی به دوغ حساس بدن یکی نیست یکی شیر بخوره دچار اسهال میشه ...

اینقدر سطحی به موضوع افسردگی نگاه میکنی آدم تعجب میکنه

اون آدم اگه انرژی داشت بره پیاده روی و ورزش که دیگه افسرده نمیشد😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر سطحی به موضوع افسردگی نگاه میکنی آدم تعجب میکنهاون آدم اگه انرژی داشت بره پیاده روی و ورزش که ...

چی میگی آخه

من تو 22سالگی برام مشکل پیش اومد جوری داغون شدم ک برعکس بچگی و نوجوانی نمیشد حتی لبخند بزنم چه برسه بخوابم

بخندم مبرفتم دکتر فقط قرص خواب میداد 

از خواب بیدار میشدم دارو صبح من الپروزپام خواب آور بود چه برسه به شب

کلا خواب بودم بیدار نمی‌شدم که به زور بقیه بیدار میشدم باز با داروها می‌خوابیدم 

تا یک روز همه رو ریختم تو اشغالی رفتم زیر دوش رفتم پارک

شبش آهنگ گذاشتم برقصم فقط جلو آینه بودم تا کم کم تونستم برقصم 

بعد رفتم کلاس شنا ثبت نام کردم طب سوزنی و...

جوری شاد شدم حتی شادتر از دوران بچگی ک به ترک دیوار می‌خندیدم 

حالا میخوای بگو دروغ میگه خالی میبنده

چون دیدم با قرص فقط خوابم شش ماه هم دارو خوردم نتیجه نداد

اینقدر سطحی به موضوع افسردگی نگاه میکنی آدم تعجب میکنهاون آدم اگه انرژی داشت بره پیاده روی و ورزش که ...

و اینکه آدم عقل داره حتی تو افسردگی عقل داره

می‌دونه دارو فقط مریض تر می‌کنه 

پس چرا بجای خوردن قرص بلند نشی خودت درمان کنی

مثل کسانی نباش ک میان تاپیک میزنن شوهرم من میزنم میگیم جدا شو میگه نمیتونم خوب سخته طلاق باید بری سرکار باید دوران سختی تحمل کنی ولی بعد چند سال موفق میشی 

چی میگی آخهمن تو 22سالگی برام مشکل پیش اومد جوری داغون شدم ک برعکس بچگی و نوجوانی نمیشد حتی لبخند بز ...

حالا چون یه چیزی برای شما کار کرده دلیل نمیشه برای همه کار کنه

یه شبه پاشه آهنگ بزاره برقصه؟ میدونی مردم چه مشکلاتی دارن تو زندگیشون؟ شما چون برات قرص خواب تجویز شده نشونه‌ی این نیست همه قرص خواب میگیرن برای افسردگی 

اونقدر بیماری های روانی پشت افسردگی هست که با آهنگ کزاشتن و رقصیدن درست نمیشه

برای همه یه نسخه نمیپیچن

شما با این حرفت به اون آدمی که مشکل افسردگی داره احساس ناکافی بودن میدی ، حس میکنه خودش باعث حال خراب خودشه 

این حرف خودش مخربه! 

حالا چون یه چیزی برای شما کار کرده دلیل نمیشه برای همه کار کنهیه شبه پاشه آهنگ بزاره برقصه؟ میدونی م ...

همه قرص های افسردگی خواب آور هستن باعث میشن آدم چاق بچه پف کنه 

بی حال بشه

خود من پدرمادرم جلو چشم هر شب کتک کاری داشتن خاله ام ک باهاش درد و دل میکردم مرد از کار اخراج شدم عشق زندگیم زن گرفت رفت و....ولی خواستم خودم نجات بدم موفق شدم 

دیگه سخت تر از دوست من ک مادرش مرد شکست عشقی خورده بود با خانوادش در گیر بود داریم بهش گفتم قرص نخور برو اول شاغل شو بعد کلاس ورزش برو هر شب مجبوری برقص تا ببینی بهتر میشی یا نه می‌گفت سخته ولی تونست

حالا افسرده های عزیز برین پول به دکتر بدین قرص بخورین چاق بشین زشت بشین تو رخت خواب باشین چون من اشتباه میکنم 

همه قرص های افسردگی خواب آور هستن باعث میشن آدم چاق بچه پف کنه بی حال بشهخود من پدرمادرم جلو چشم هر ...

ببین بعد چهلم مادرش می‌رقصید همه گفتن دیونه شده اما نذاشت افسرده بشه

خود من به همسرم بعد مرگ عزیزش گفتم بریم سفر دوبار رفتیم مسافرت چقدر آهنگ شاد بعددچهلم گذاشتم چقدر بردم پارک تا بهتر شه