2777
2789

خانما ماندگاری ژل لب چقدره؟چندوقت یبار ترمیم میرید؟

من واسه بار اول میخام بزنم یعنی چقدر میمونه یک سیسی؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه بار زدم عزیزمالان یکسال نزدم برام مونده  اگه برند ژل هرچقدر بهتر باشه زودترم اب میشه ژلای بی کیفیت دیرتر اب میشن و امکان گلوله شدنشون هم هست اگه میخای مشخص باشه یک نیم سی سی بزن یاالان یک بزن ترمیم نیم سی سی دیگه بزن 

یک سیسی نزن پشیمون میشی اصلا معلوم نمیشه واس من ۶ ماه مونده الان تازه میخام برم ترمیم

پس چقدر خوبه؟.من لب بالا اصلا ندارم لب پایینم خیلی بد نیس.پولم‌ خیلی ندارم میخام ژل ارزون بزنم شاید اصلا واسه ترمیم نتونم برم پول نداشته باشم.بنطرتون یبار می ارزه برم یا نه؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

پس چقدر خوبه؟.من لب بالا اصلا ندارم لب پایینم خیلی بد نیس.پولم‌ خیلی ندارم میخام ژل ارزون بزنم شاید ...

اره می ارزه واقعا منم لب بالا نداشتم 

دو سیسی بزن یکم به چشم بیادون یکی هیچچ تغییری نمیده

لطفا لایک ننمایید🗿
من 1 سال و نیمه زدم.هنوز مونده

ژل گرون یا ارزون.سوال دیگم اینه که دکتر دستمزد جدامیگیره یا روی خود قیمت ژله.مثلا یه ژل رو به من گفت قیمتش چهارتومنه دستمزد خودش رو همین حسابه؟ 

من سه بار زدم عزیزمالان یکسال نزدم برام مونده اگه برند ژل هرچقدر بهتر باشه زودترم اب میشه ژلای بی ک ...

عزیزم‌من‌چون خیلی پول ندارم میخام که یه زل ارزون بزنم شاید هیچوقت نتونم برم ترمیم.به نطرت می ارزه این یبارو برم یانه.دفعه اول که زدین چندوقت موند رو لبتون.

واینکه دکتر نمیدونید چقدر دستمزد میگیره؟

دفعه اول یک سیسی بزننصفش جذب میشهبرا تمدید باز یک سیسی ژل بزنحداقل پنج شش ماه ژلت میمونه

یعنی یک سیسی اول ۵،۶ماه میمونه؟نمیدونی دستمزد دکتر چقدره؟

مثلا اگه میگه یه ژل۴تومنه با دستمزد خودش میگه یا اونو جدا میگیره؟

عزیزم‌من‌چون خیلی پول ندارم میخام که یه زل ارزون بزنم شاید هیچوقت نتونم برم ترمیم.به نطرت می ارزه ای ...

عزیزم من خودمم بار دوم وسوم ارزون زدم باراول گرون زدم زود اب شد و منم دقیقا هزینش نداشتم که هی اب بشه و باز برم بزنم دیگه ارزون زدم خیلی خوبه اصلا اب نشده و فرم لبام از بار اولم قشنگ تر شده هزینه دکتر هم جابجاست نمیدونم عزیزم من بار اول سه سال پیش پیش دکتر زدم سی سی سه میلیون و ششصد خیلی زود اب شد بار دوم و سوم دوستم ارایشگره برام زد سی سی یه تومن ولی خوب هر ارایشگری نمیشه رفت جای مطمعن برو این کسی که من پیشش رفتم تجربش خیلی بالا بود ‌ 

مرسی عزیزم.نه اینی که من میخام برم دکتره ژل ارزونش ۳تومنه میترسم برم اونجا یه قیمت زیادی واسه دستمزد خودش بگه نداشته باشم ضایع بشم.از اونطرف باز میترسن ژله یکی دوماه نهایتا بمونه که بازم برامن بصرفه نیس

عزیزم من خودمم بار دوم وسوم ارزون زدم باراول گرون زدم زود اب شد و منم دقیقا هزینش نداشتم که هی اب بش ...

ژل ارزون خوبه ؟

عزیزم فکرکنم از عوراض ژل خبرنداری

نمیدونی بعدچندسال ژل بد دچار نکروز عفونت این چیزا میشه یا تو لب حرکت میکنه

یاحتی ممکنه با انزیمم از بین نره

من اودری دنبی زدم بشدت پشیمونم

نمیدونستم این ژلا اینقدر بده

دکترام جرعت ندارن ژل بزنن

بعد ارایشگر فاز دکترگرفته ژل میزنه ؟

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S