2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم از پسرای خوشتیپ خیلی خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 57 پست

تاثیرش تو رابطه جنسی چیه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از بزرگان میگه از پلک چشمهامون کمک بگیریم تا جایی که ممکنه نگاه نکنیم نامحرم و... من یه مدت رعایت کردم خیلی عالی بود. حتی مثلا خودمم آهنگ خواننده ها رو کمتر گوش دادم چون صدا هم خیلی موثره

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

خوب زشت خوب نیست

اره آدم زیاد حس نمیگیره . ولی مهم سایزه 🫣

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

راستش سایز آنچنانی نداره

اوه بد شد 

خوب اونم مهمه عزیزم

باید خیلی خوش شانس باشع آدم ک شوهرش هم خوشکل باشه هم سایز و… 🫠