2777
2789
عنوان

شما جای من باشین طلا میفروشید ماشین بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 107 پست
نه عزیزم خوب نیست طلا بدی ماشین بخرییا با اسنپ برو با صبح که شوهرت میره بگو برسونه میگی ماشین دارهیا ...

چقدر زندگیو سختش میکنین😐

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر باشم اره بابا من مامانم خواهرم اینا همه ماشین شخصی دارن ماشین شخصی یک چیز دیگست کارت راحت میش ...

من خودم زمانی ک ماشین شخصی نبود  هرروز ۴۵ دقیقه زودتر  میرفتم بیرون 

از وقتی هست اما  هم زود میرسم هم دیر تر پا میشم رفاه دارم 

نگران این نیستم ک وای ساعت شد ۸ دیگه تاکسیا رفتن اسنپ گیرم نمیاد و .... 

حتما بخر عمرا پشیمون شی بعدا دعام میکنی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

پشیمون نشدی؟ از طرفی میگم الان جوونم باید بگردم یا ماشین داشته باشم به کارام برسم

نه اصلا چون واقعا لازمه آدم تا جوون به این چیزا نیاز داره بعد بزاری واسه کیی؟

صبح میشه این شب 🌱

ممنون ، تا الان بالای شصت میلیون پول اسنپ دادم

آره دیگه خیلی ضرره یعنی اگ‌پولای همونم جمع کنی بعده چندسال میبینی پول یه ماشین شده

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

اینم بگم باید به اسم شوهرم بگیرم با اینکه پولشو من میدم ، البته ماشین خودش به نام منه

سعی کن به اسم خودت باشه ولی حالا ک ماشینش به اسم توعه خیلی درگیر این جزیات نشو

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

قطعا ماشین واجبهمن موندم چطور یه عده خانوم‌ها بدون ماشین میتونن باشنبرای هر زنی واحبه

انقدری ک‌ ماشین زیاد شده  و ترافیک و الودگی هوا ک نمیتونیم نفس بکشیم.

کاش بجای اینکه بگیم برای هر زنی ماشین نیازه بگیم دوچرخه نیازه 

این فرهنگ جابیفته هم سالم تریم هم هوای پاک داریم

لایک نکن خیرشو ببینی
خب ی ماشین ی اسمت هست همون ماشین شوهرت بگیر برو پیش خانوادتماشینم بخری باید پول بیمه و استحلاک و.. ب ...

آخه شوهرم کارش یجوری هست که باید ماشین همیشه زیر پاش باشه نمیتونم من بردارم 

نه عزیزم خوب نیست طلا بدی ماشین بخرییا با اسنپ برو با صبح که شوهرت میره بگو برسونه میگی ماشین دارهیا ...

من هرروز سرکار میرم عزیزم ، پسرمم مهد میبرم واسه همین میگم واجبه وگرنه پیش خانواده ماهی یبار میرم 

انقدری ک‌ ماشین زیاد شده و ترافیک و الودگی هوا ک نمیتونیم نفس بکشیم.کاش بجای اینکه بگیم برای هر زنی ...

عزیزم با دوچرخه نمیتونیم بچه های کوچیکمونو جا به جا کنیم😐

وگرنه من خودم موتور شارژی دارم بدون آلودگی و هیچ سر و صدایی

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐