2777
2789

بچه ها یه سوال

اگه شما بودین با سه تا بچه چکار میکردین؟

خونه یکخواب که مال مادرشوهره و همش میگه من خونمو دادم نشستن توش رو انتخاب میکردین با این مزیت که اجاره بها نمی‌دید

یا میرفتین یه خونه دوخوابه پیدا می‌کردین متناسب با پولی که میتونین جور کنین

خونمون خوبه مشکل اینه که یکخوابه و ۲۵تا پله داره و از همه مهم تر اینکه زندگی با خانوادش داره روی تربیت و اعصاب بچه هام اثر میزاره

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو جامون کوچیکه بچه ها اذیت میشن البته بچه ننه باشه نمیتونی راضیش کنی

بچه ننه نیست ولی می‌ترسه از پس هزینه های برنیاد

می‌دونم اگه بخواد می‌تونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باشم سیاست به خرج میدم هیچی نمیگم و سر به سر مادر شوهرم نمی‌ذارم  بعدش هم درخفا دنبال  خونه می‌گشتم  دیگه با هرچی شد پول جور میکنم. وام یا قرض

خدا بهت صبر بده💗💗

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

من باشم سیاست به خرج میدم هیچی نمیگم و سر به سر مادر شوهرم نمی‌ذارم بعدش هم درخفا دنبال خونه می‌گش ...

پولمون که چون شوهرم با پدر شوهرم کار می‌کنه دست اونه که مشکل اصلیمونم همینه

ما حریم خصوصی نداریم 

صبح از خواب بیدار شدم میبینم از تو آشپزخونه صدا میاد 

رفتم دیدم اومدن نون بردارن از تو فریزرمون 😮‍💨😮‍💨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوهه پس  دنبال ی کار درمنزل باش یا یک حرفه برای خودت که نون در ارار باشه به اینکه. دخالت نباشه شوهرت را راضی کنم بره جایی دورتر خونوادش یک خونه کرایه کنه و تو شرکتی جایی بره خدا شاهده پیشرفت میکنید شهر بزرگ و با تجهیزات =زندگی بهتر

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿