2777
2789
عنوان

گزشته ی ادم

101 بازدید | 15 پست

سلام خانما .من توو شرایط سختیم.کسیو ندارم.گفتم از شما راهنمایی بگیرم.

راجب گزشته ی خودمه.اذیتم میکنه.من با یه اقایی اشنا شدم ۸ سال پیش.سنم کم بود به نیت ازدواج .ولی اون اقا ادم خوبی از اب در نیومد.کلا یکماهم نشد کات کردیم.سنمم کم بود.رابطه هیچی نداشتیم.کلا سه بار دیدمش.متاسفانه با یکی از فامیلام درد دل کردم.۸ سال پیش..ولی همیشه اون ترسه باهامه که به بقیه بگتش.دیگه باهم ارتباط نداریم حرفم نداریم.

الان با قصد جدی توو رابطه ی دیگم.فامیل نزدیک میشه.میترسم که نکنه به گوشش برسه.

میشه راهنماییم کنید .من زیادی حساسم یا چی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۸ سال از ماجرا گذشتهحالا طرف اصلا یادش نیست جزئیات درد و دل شما

خب اونی که میدونه رفته به شوهرش گفته.که الان طلاق گرفتن..معذرت میخوام اون شوهره هم از ادمای نجسه.دنباله اینه راجب همه حرف بزنه.هم زنه هم مرده میشه فامیلمون.

من رابطم خیلی جدیه.میترسم میگم نکنه فامیلا برن پشت سرم حرف بزنن.هیچکس از فامیلا هم از رابطه ی جدیمون خبر ندارن.

ول کن بابا ۸سال پیش بعدشم همه حداقل یک یا دوتا دوست پسر یا دوس دختر داشتن

خب هموون دیگه.مادرم پدرمو در اورده.من همان اول اشنایی با این اقا که وارد رابطه شدم خودش گفت گزشته ت برام مهم نیست.

من گزشته ی بدی هم ندارم .فقط اشنا شدم با اون اقا که به نتیجه رسیدم بدرد نمیخوره.دیگه دوست نشدم با کسی تا وارد رابطه جدی شدم.

چقد افکار قدیمی داری بعدشم فکرنکن ونترس

ممنونم عزیزم.دلم ارام گرفت وقتی اینطور گفتید.

من همیشه میگم هر چی هستم برای خودم هستم.هیچ کار اشتباهی نکردم..منتها افتادم توو خانواده ای که سطح فکر پوسیده دارن

ممنونم عزیزم.دلم ارام گرفت وقتی اینطور گفتید.من همیشه میگم هر چی هستم برای خودم هستم.هیچ کار اشتباهی ...

خواهش میکنم

ارع والا بعدشم زندگیت به خودت مربوطه دیگه طرفت گفته به گذشته کاری ندارم