2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ۲۲ سالمه

چرا بدنسازی نمیری؟

هوازی هم کار کنی خوبه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نه ۲۲ سالمه

توی این سن بهتره که بدنسازی بری من خودم تکواندو چندین سال رفتم 

اگه قصدت فقط برای سلامتی و وقت گذرانی هست تکواندو بری بهتره نسبت کاراته ولی خب یکم دیره 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

در حال حاضر دارم فیتنس کار میکنمولی علاقه مند شدم به رزمیالان برم فایده نداره؟

چرا فایده نداره اون زمان که من میرفتم طرف میومد بالای ۳۰ سال سن داشت خیلی هم خوبه 

ولی خب واسه پیشرفت و مسابقه و قهرمانی و این چیزا آبجی سنتون بالاعه برای این ورزش 

من خودم از ۱۰ سالگی رفتم کمربند مشکی هم گرفتم چندین سال سخت کار کردم دو سال نرفتم برای کنکورم دیگه بعدش ولش کردم 

بازم با این حال دیر رفتم و گلدن تایمش رو از دست دادم 

تکواندو آسیب بدنی هم داره؟

تکواندو توی مبارزه بله ممکنه 

شما که در حد جدی و نمیدونم واسه قهرمانی کشور و این چیزا که نمیخای بری فکر کنم بیشتر واسه سلامتی هست پس آسیبی نداره 

آخه لباس کامل واسه مبارزه داره و جلوگیری می‌کنه از آسیب مگه اینکه مبارزه سنگین باشه اون موقع پا ها بیشتر کبود میشن از ضربه 

آها نه مسابقه نمیخوام فقط علاقه دارم یاد بگیرم

خب اتفاقا ورزش خوبی هستش حتما برو پشیمون نمیشی 

کلا سعی کن کنارش یه بدنسازی هم بری که نور علانور میشه 

ممنون از راهنماییت عزیزم لطف کردی

خواهش میکنم کاری نکردم فقط تجربیات خودم رو در اختیارتون قرار دادم‌.

در ضمن کاربر اقا هستم ببخشید اگه زودتر نگفتم 

ان شاالله حتما ممنونم

انشالله که موفق میشید و از این ورزش لذت می‌برید