2777
2789
عنوان

فامیل هایی که فکر میکنن عقل کلن

90 بازدید | 7 پست

اول از همه اینکه کسی قرار نیست به جای کسی زندگی کنه و درس بخونه و...

ولی فامیل همیشه برای اینکه حرفی زده باشه سعی میکنه بکوبونتت!!

رفیقم پزشکی قبول شده بهش میگن کاش عمرتو هدر نمیدادی😐

یکی دیگه از دوستام انسانی میخونه هدفش وکالته

بهش میگن عرضشو نداری😐😐

یکی از بچه های فامیل رفته فنی

میزنن تو سرش که خیلی خرفتی😐😐😐

یکیو هم میشناسم میخواد بره آرایشگری

بهش میگن حداقل فنی میخوندی😐😐😐😐

خودم امسال میرم دهم ریاضی

هنوز پام به دبیرستان نرسیده میگن کاش میرفتی تجربی😐😐😐😐😐

کاش میشد توی دنیای واقعی بعضیا رو بلاک کرد

این ثابت میکنه که ما هر کاری بکنیم مردم یه حرفی برای گفتن دارن و با عرض معذرت زر مفت میزنن. پس خواهرم راه خودت رو برو. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ثابت میکنه که ما هر کاری بکنیم مردم یه حرفی برای گفتن دارن و با عرض معذرت زر مفت میزنن. پس خواهر ...

جالب اینجاس هیچوقتم تشویق نمیکنن

ولی وقتی که موفق شدی مثل مور و ملخ میریزن دورت😂😂

کات فور اور .رفت امدم از دبیرستان کم کردم اکثر مهمونی نمیرفتم  مگه بابام گیر میداد ک بیا.ازدواج هم کردم رفتم ی شهر دیگه راحت شدم.یعنی تو هرکار بکنی حرف میزنن در صورتی خودم کاری ب زندگی دیگران ندارم همه رو تشویق میکنم ب هرکاری ک انجام میدن...

دقیقا👍👍

ی چیزایی بگم بفهمی مردم تا چ حد حسود.دل چرکی هستن.ی خواستگار داشتم خیلی صفر بود یعنی تایپ من نبودولی بابام با داییش حرف زد گغت ن قبول نکنید خواهرم خیلی اذیتتون میکنه من ازدواج کردم تموم شد اونم رفت با دختر همون دایی ک ما تخقیق کردیم ازدواج کرد خخخخ دخترشو اینقد اذیت میکنن ک خد نداره ملت کلا رد دادن جالب اینجا شام عروسی کیک عروسی رنگ کیک همه چی کپی عروسی من خخخ حالا یکی دیگه بگم ی خونه خریدم مرکز استان زن عموم گفت وای چرا خریدی اصلا فلان شهر خوب نیس بعد خودش چند ماه بعد همه چی فروختن تا بخرن.خواهرم گفت اگه بده برا شما هم بده چرا خریدی کشتی خودتو فقط سکوت کرد.همچین ادم های سمی تو همه فامیل ها هست...پس همیشه راه خودتو برو کسایی زر میدنن پیشرفت تو رو نمیخوان..