2777
2789

نه اینکه ۴ روز دیگه باید تو این سگ گرما برم امتحان بدم😭😭😭

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴روز دیگه امتحانت شروع میشه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من دیروز کلی مریض بودم شوهرم اومد خونه منو برد بیمارستان اولین سوال پرسیدن خانوم باردار نیستی 

با اون حال خرابی چشام وایساد شوهرمو نگا کردم گفتم نه خدا نکنه انقد خندیدن بهم🤦🏻‍♀️😂😂

من دیروز کلی مریض بودم شوهرم اومد خونه منو برد بیمارستان اولین سوال پرسیدن خانوم باردار نیستی با اون ...

😂😂😂

اره بخاطر جنگ امتحانات ترم افتاد شهریور

خوشبختم، منم همینطور 

ولی اصلا حوصله درس ندارم ، از زمانش گذشته دلم نمی‌خواد بخونم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ای ناقلاااخوشت اومدههه😂

دوره امتحاناس دیگههه😂😂😂 

کلا انتخاب اسم رو دوست دارم کاش میشد برای بچه بقیه من اسم بزارم ولی همه خودشون میخوان اسم بزارن