2777
2789
عنوان

دعوا با زن داداشم

449 بازدید | 40 پست

خانما گفته بودم با زن داداشم دعوام شد اون حتی یه بارم مارو دعوت نکرد خونش یعنی یک ساله ازدواج کردن ما که پدر و مادر وخانواده هستیم خونشون ندیدم هر بار یه بهونه میاورد یه بار میگفت مهمون دارم یه بار میگفت حالم بده الان ۶ ماهه حامله هست چند وقت پیش خودشون رفته بودن محضری برای اینکه عقدشون محضری کنن بعد نیم ساعت مونده به عقد مارو خبر کردن که بیایین محضر نباید می‌نشست درباره این تاریخ ها حرف می‌زد چون خورش ساده بوده و آرایش نکرده و لباس اینا نپوشیده

مارو هم دقیقه نود گفته که ما ساده بریم از اون خوشگل تر نشیم تا الان چند بار دعوا کردیم تای زدیم همو بعد داداشم هیچوقت نبوده به قرآن داشتم میمردم نبوده کار داشتم نبوده مریض بودم نبوده بیمارستان بودم نبوده هیچ وقت تو این ۱۹ سال نبوده اصلا باهم ارتباط نداشتیم یه شب ساعت ۱۲ مونده بودم تو خیابون زنگ زدم نیومده گفت بگو بابا بیاد دنبالت هیچوقت نبوده هیچوقت منو راه نمی‌داد تو خونش من اصلا هیچی داداشم نباید پدر خودشو راه میداد من هیچ الان مامانم همش میگه باید اشتی کنید چون بچش به دنیا میاد باید بریم بیمارستان اما من گفتم نریم چیکار کنم  راهنمایی کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهرام افشاری نبود تو تاپیکت

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

داداشت نمیومد دنبالت تقصیر زن داداشه چیه

به ما نگفت که ازش خوشگلتر شیم چیه😭

منم درست روز عقد داداشام فهمیدیم. رفتیم و اومدیم. خیلیا شاید دوست ندارن از قبل اطلاع بدن دلیل خاصی نداره.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

برادر وقتی ازدواج میکنه غریبه میشه با خواهر

زندگیت رو بکن بابا 

حالا دعوت نکنه و خونه ش هم نری چی میشه؟ 

اعصاب خودت مهمتره 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یعنی ۱۹ سال صیغه بودن؟☹️

بیخیال بابا برای خودت ارزش قائل باش زوری نمیشه رفت خونه ی مردم که

بعدشم عزیزم خب همیشه نباید داداش بیاد کمکت که اون خودش زن داره زندگی داره 

ایشالا تو ازدواج کردی  شوهرت باید باشه برات نه برادر

یک ساله ازدواج کردن ولی چند وقت پیش رفتن عقد کردن؟

مامان بابات برن دیدنش. ب اونا کار نداشته باش

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))