2777
2789

مثلا تومهمونی و مناسبتا حواسش به شما باشه که چجوری سلام میدین دست میدین یانه چجوری رفتارمیکنین خودتونو میگیرین یانه باکسی صحبت میکنین یانه کلا روهمچیتون زوم کنه 

شوهرم بعد مهمونی مثلا میاد میگه چرا موقع برگشت دست ندادی باصدای رسا سلام کن و.....

اعتماد بنفسمو کلاازبین برده چه رفتاری بنظرتون باید کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلما بعد این همه سال میشناسه چه جوری رفتار میکنم 

اما اگر جایی چه من چه خودش ناخواسته رفتار اشتباهی کنیم بعدش بهم دیگه میگیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آره شوهر منم خیلی رو حرکات و حرفام حساسه اعصابمو خراب میکنه حالا من اصلا بهش توجهی نمیکنم ببینم چیکا ...

دقیقا من اصلا کاری ندارم میخاد چجوری رفتارکنه امااون همش درحال ایراده

همسر من بهم گفت که دوست داره توی جمع چطور رفتار کنم (فقط یکی دوتا نقص داشتم) و همیشه حواسم هست جای ایرادی باقی نمیمونه . اگه شماهم میدونی کارت خوب نیست میتونی تغییرش بدی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

شوهر ندارم اما یاد داییم افتادم

داییم فقط رو بعضی ادما حساسه

مثلا یکی از فامیلا پشت سر زنش حرف زده بود ، داییم فهمید زنش اونموقع عقد بود شماره خیلیارو نداشت ، دیگه نمیزاشت زنداییم با اون ادم حرف بزنه و به زنشم نگفت که ناراحت نشه ، ب منم میگفت حواست باشه محلش نده یوقت احوال پرسی نکنه با اون فلان شده پشت سر زن من حرف زده ی فلان فلان شده حالا انگار خودش دختر کیه که پشت سر زن من حرف زده ، 

چون زنش ادم خونگرمیه😂و با همه اوکی میشه حساس بود رو این مورد که اصلا جواب سلامشم نده

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.