2777
2789
عنوان

اگه کسی پیج اینستاش پریده یا رمزش نمیتونه برگردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیشده ک همه ب هم بی اعتماد شدن من هزار بار پیج برگردوندم رمز دادم صاحبش خودم خارج شدم دیدین ...

خب بهتره شما وارد پیج نشی 

بهشون بگو فقط چه کارایی رو انجام بدن خودشون بازگردانی کنن اینجوری بهتره

خدای من، خدای نیکی هاس🌱 خدا بسازه برات🌸

نه مگر روی جیمیل بیاد اونم نوشته برای بازگردانی

بعد چجوری میتونم برم توش آخه یکی نام کاربری میخواد رمز عبورشو چی بزنم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
خب بهتره شما وارد پیج نشی بهشون بگو فقط چه کارایی رو انجام بدن خودشون بازگردانی کنن اینجوری بهتره

برن نت اموزشش بزنن ببینن چون پروسه طولانی داره ن میشه ویس داد این جا و نه توضیحات کامل نوشت

قطعا بخشیده نمیشید بابت تهمت تون و چون شما از نیت من اطلاع ندارید و من نمیشناسید

قضاوت نمیکنم عزیزم مطمئنم چ دلیلی داره پیج بقیه رو برگردونی مثلا بیکاری زده زیر دلت؟😂

ب هرحال طبیعیه با این روشا وارد شی

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

قضاوت نمیکنم عزیزم مطمئنم چ دلیلی داره پیج بقیه رو برگردونی مثلا بیکاری زده زیر دلت؟😂ب هرحال طبیعیه ...

متاسفم قطعا ادم بد دورتون زیاد بوده نوشتم صلواتی 

من معلمم ساعت ها رایگان کلاس خصوصی میزارم این یعنی وقتم دوست ندارم؟؟؟؟؟

یعنی بیکارم یا میخوام سو استفاده کنم 

حق دارید ندیدید از این دسته ادما برای خدا کاری کنن