2777
2789
عنوان

بهترین زمان استفاده از بی بی چک

211 بازدید | 12 پست

من علائم بارداری دارم از طرفیم یه هفته مونده به پریودم فشارم خیلی پایینه حتی سرمم وصل کردم لتروزول و دوفاستون و متفورمین خوردم،بنظرتون کی بی بی چک بزنم که نا امیدم نشم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه روز بعد تاخیرم زدم منفی بود اما سه روز بعدش بعد از دو ساعت مثبت شد فرداشم رفتم ازمایش مثبت بود

من یکم تنبلی تخمدان دارم بنظرتون حامله میشم ماه پیش حدود بیست روز عقب انداختم ولی همه چی طبیعی بود سونو و ازمایش،بعضیا میگن رحمت داره اماده میشه شمام ماه قبلش عقب انداخته بودین؟

من یکم تنبلی تخمدان دارم بنظرتون حامله میشم ماه پیش حدود بیست روز عقب انداختم ولی همه چی طبیعی بود س ...

منم تنبلی تخمدان داشتم اصلا فکر نمیکردم باردار شم یه لطف خدا شدم من پیش یه دکتر توپ رفتم

بچه ها تو شیردهی ادم تاخیر داشته باشه عادیه؟من تقریبا ۴ تا ۶روزه عقب افتاده اما سه دفعه بی بی چک گداشتم منفی بوده ازطرفی عید میخوام برم مشهد نمیخوام پریود بشم خوردن قرص لاینسترول اثری داره؟؟؟

دارو مصرف کردین؟؟چه دارویی؟؟بعد از چند دوره؟

من سه ماه خودم اوسوستاپ ال (کنتراسپیتوال دی) خوردم بعد که قرصام تموم شد پریود نشدم رفتم پیش این دکتره ازم سونو واژینال گرفت امپول داد دوتا اما من یکیشو زدم پریود شدم بعد لتروزول خوردم از سه پریود یه پودراینفولیکا هم دادروزی دوبارتو یه نصف لیوان اب حل کردم خوردم همون ماه باردار شدم تنبلی تخمدان داری باردار میشی اصلا نگران نباش

من سه ماه خودم اوسوستاپ ال (کنتراسپیتوال دی) خوردم بعد که قرصام تموم شد پریود نشدم رفتم پیش این دکتر ...

من روزی سه تا گلوکوفاژ خوردم شب سه تا هفت لتروزول شب ده تا بیستم دوفاستون،خدا کنه حامله باشم ،دعا کنید برا من شماهایی ک باردارید

علائماتون چی بود؟؟؟

علایم والا ی هفته ب پری خیلی درد داشتم زیاد پیش از حد میخواستم برم دکتر که بی بی زدم مثبت شد ۴روز پشت هم مثبت شد فردای موعدم آز دادم مثبت بود

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید