2777
2789
عنوان

خواب دیدم

93 بازدید | 11 پست

بچها دیشب خواب کسی رو دیدم که دوسش دارم 💔 باهم کار میکردیم بعد هی میخواست یچید بهم بگه یعنی امیدی هست؟ 💔 

آخه ی بار  تو واقعیت استوری گذاشته بود با پارتنرش حالا نمدونم واقعی بود یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی خبچجوری اجازه میدی به خودت به کسی فکر‌کنی که پارتنر داره؟وا

نه پارتنر نداره 

ولی ی با. استوری گذاشته بود که ای کسی که ریکوست منو قبول کردی عاشقتم 

ولی خب داشته باشه هم نمیرم بشم نفر سوم رابطه که

عشق یکطرفه است دیگه بعدشم خیلییی سال های پیش بمن گفتی دوست دارم عاشقم شو 

خب همین امید الکی داشتن باعث میشه نکنیفک کن ازدواج کرده متاهل دیگ کلا ناامید بشی فکر نمیکنی

💔مطمئن نیستم پارتنر داشته باشه ها آخه می‌دونه دوسش دارم شاید میخواد لجمو در باره؟

💔مطمئن نیستم پارتنر داشته باشه ها آخه می‌دونه دوسش دارم شاید میخواد لجمو در باره؟

ن پسرا وقتی یکی دوس دارن ولش نمیکنن الکی خودتو گول نزن با این حرفا چن سال عمرت هدر بره کسی ک بخادت سریع میاد سمتت پیش میرین ولی کسی نخاد هیچی نمیشه

آخه شاید چون فامیله میترسع

دیگ بدتر فامیل باشه بهتر میتونه پا پیش بزاره 

من اینارو برا خودت میگم چن نفرم میشناسم از بچگی عاشق پسر فامیل بودن تو خیالات باهاشون زندگی میکردن و همه خاستگاراشون پرروندن آخرش طرف رفت یکی دیگ رو گرفت و اونا تو سن بالا تنها موندن