2777
2789

یه سری علائم خطرناک دارم که بعضی دکترا میگن خیلی جدیه و ممکنه خطرناک باشه و بعضیا میگن هیچی نیست، اونقد دکتر رفتن و نفهمیدن چمه دیگه بیخیالش شدم، نگران خواهرمم که ام اس داره، سرکار میرفتم درامد خوبی داشتم کمک خانوادمم بودم یهو از کار هم بیرون شدم به خاطر جنگ،خانواده همسرم آدمای نرمالی نیستن من ازشون دورم ولی خب همون هر چند وقت یه بارم که میبینم آزار مادرشوهرم بهم میرسه

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش

علائمت چیه عزیزم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من دیگه اینو پذیرفتم که مادر شوهرم زن دانایی نیست و تیکه ها و حرفاشو خیلی جدی نمیگیرم چون میگم کم میبینمشون، ولی خیلی اذیت میشم که شوهرم با اینکه من جوابشون رو نمیدم بازم حق رو به مادرش میده، من وقتی مادرش چیزی میگه و ناراحت میشم فقط ساکت میمونم و جالبه که شوهرم به همین ساکت موندمم اعتراض میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه تو نرمال نیستی هربار میاییم اینجا تو قیافه ای، واقعا اینو نمیفهمه که حتما یکی یه کاری کرده که یهو من ساکت میشم. خسته ام، کلافه ام، داغونم، عصبانی ام، میترسم

تف بیاد بهشون منم قلبم دردمیکنه ازدست شوهرم وخانوادش

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

میگه تو نرمال نیستی هربار میاییم اینجا تو قیافه ای، واقعا اینو نمیفهمه که حتما یکی یه کاری کرده که ی ...

چقدمنس

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

تورم غدد لنفاوی بدنم

دردم داری؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

تف بیاد بهشون منم قلبم دردمیکنه ازدست شوهرم وخانوادش

واقعا

من هیچ وقت دنبال حاشیه نیستم، هیچ وقت غیبتشون رو نکردم، کاری به کارشون نداشتم، ولی مادر شوهرم رو نمیتونم دوست داشته باشم با اینکه برای من ادای آدم خوبارو در میاره که مثلا به فکرمه دوسم داره ولی دروغه همش