2777
2789
عنوان

امپول hcg و ازاد شدن تخمک

73 بازدید | 15 پست

سلام خانما من ۱۱ سیکل شبش دوتا امپول hcg زدم صبح روز ۱۳ اقدام کردم ولی فقط تخمدانام به شدت درد نیکردن ولی طبق ماه های دبگه علائمی از ازاد شدن تخمک نداشتم میخواستم ببینم امکان داره تخمک ازاد نشده باشه و من زودتر اقدام کرده باشم چون پسر میخوام میگن باید دقیقا روز تخمک گذاری باشه

درضمن من ۳۶ ساعت بعد از امپول اقدام کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیت خطا داره چون hcg زدی همش دو خط میشه

بهترین همین کاره که انجام دادی

دلیل اینکه علامت نداره چون القای تخمک گذاری مصنوعی انجام شده

اون علائم که شما ماه‌های قبل داشتی به خاطر بالا رفتنlh بوده الان دیگه lh بالا نمی ره

کیت خطا داره چون hcg زدی همش دو خط میشهبهترین همین کاره که انجام دادیدلیل اینکه علامت نداره چون القا ...

یعنی تخمک گذاری انجام شده؟؟؟

اخه زیر دلم و تخمدانام بدجور درد میکنن همش دولا موندم

بله شانس خوبی دارید اگر همه شرایط فراهم باشه

ببخشبد عزیزم یه سوال داشتم من امروز که روز ۱۴ سیکلمه علائم تخمک گذاری دارم و تخمدان راستم و زیر دلم درد میکنه و ببخشید ازم آب میاد در حد یه قطره میخواستم ببینم ب نظر شما تخمک گذاری من با همون امپول انجام شده یا الان داره انجام میشه؟ 

اخه اون موقع من روز اقدامم خیلی زودتر بوده و اسپرم y از بین رفته

ببخشبد عزیزم یه سوال داشتم من امروز که روز ۱۴ سیکلمه علائم تخمک گذاری دارم و تخمدان راستم و زیر دلم ...

36 ساعت بعد از آمپول آزاد میشه اگر نشه از بین می ره اصلا نمیشه که بمونه چند روز بعد آزاد بشه

اگر بین 30 تا 36 ساعت اقدام داشتی خاطر جمع باش و استرس نداشته باش

کلی علائم می بینی به خاطر داروهایی که مصرف کردی 

ربطی به تخمک گذاری نداره

36 ساعت بعد از آمپول آزاد میشه اگر نشه از بین می ره اصلا نمیشه که بمونه چند روز بعد آزاد بشهاگر بین ...

مرسی عزیزم واقعا ازتون ممنونم حرفاتون خیلی ارومم میکنه

ببخشبد عزیزم یه سوال داشتم من امروز که روز ۱۴ سیکلمه علائم تخمک گذاری دارم و تخمدان راستم و زیر دلم ...

اره من ۱۱ شب ساعت ۸ امپول زدم ۱۳ صبح ساعت ۹ اقدام کردم