2777
2789
عنوان

اختلاف سنی مناسب برای ازدواج

127 بازدید | 22 پست

فرض کنید یه آقای ۳۵ ساله می‌خواد به روش سنتی ازدواج کنه. خودش یا خانوادش دنبال دختری هستن که متولد ۱۳۸۰ به بعد باشه؛ یعنی تقریباً ۱۰ تا ۱۵ سال از خودش کوچیک‌تر.

به نظرتون این فاصله سنی واسه ازدواج خوبه یا بهتره طرف بره دنبال کسی که به سن خودش نزدیک‌تر باشه، مثلاً دهه هفتادی‌ها؟

حالا خودِ شما اگه قصد ازدواج داشتین، حاضر می‌شدین با کسی که ۱۵ سال ازتون بزرگ‌تره ازدواج کنین؟

یا مثلاً اگه دختر بالای ۲۰ سال داشته باشین، قبول می‌کنین با مردی که ۱۰ تا ۱۵ سال ازش بزرگ‌تره ازدواج کنه؟

خیلی دوست دارم نظر و تجربه‌تون رو تو این مورد بدونم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مغزم رو خر خورده؟ مرد با این فاصله سنی زیاد نهایتا برای دوستی کوتاه خوبه که قشنگ ازش استفاده کنی و حالش رو جا بیاری و بعدا بندازیش کنار

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

به هیچ وجه .من همسرم دهه شصتیه خودم هفتاد .هشت سال تفاوت سنی داریم .انقدر دنیامون باهم متفاوته که خدا میدونه .به نظر من ۳ تا ۵ سال اختلاف خوبه.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

به هیچ عنوان بشدت غلطه 

فاصله سنی تا هفت هشت سال قابل تحمله بیشتر از اون مگه میخوای شوگر بزنییی

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

من یه سری اشنا دارم تو مناطقی زندگی میکنن ک رسمه دخترارو زود شوهر بدن و اکثریت همینقدر تفاوت سنیا واسشون عادیه یکیشون میگفت کسیکه میوفته دنبال دختر پنوزده سال از خودش کوچیک تر یه ایرادی داره میخواد یه دختر خام و بیاره تو زندگیش که به روش خودشون تربیتش کنن،کسی بیاد تو زندگیشون که هنوز شخصیتش کامل شکل نگرفته باشه و همونحور ک میخوان شکلش بدن و من کاملا مخالفم