2777
2789
عنوان

این الان مسخرم کرد یا تعریف بود

116 بازدید | 10 پست

ما دیشب سر غذا دعوا کردیم چون شوهرم همش ایراد الکی میگرفت و میگفت بریز بره نمیخورم غذام زیاد عالی نبود اما خوب بود منم رک گفتم دوست نداری میتونی نخوری و هرچی اضافه بمونه نمیریزم دور حیفه  کلی وسیله گرون ریختم توش برای بابام میرم  اتفاقا بابام خیلی خوشحال میشه و دست پختمم دوست دارم 

بعد حرف من شوهرم هول کرد و کلی غذا خورد در سکوت 

همین الان این پیام رو داد 

شیرمال ها اینقد قوی بود ازدیشب همش داغمه عرق میکنم اشتهای هیچی ندارم امروز💋😍😘

این حرفش مسخره کردنه یا تعریف کرد؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ما مترجمیم بعدشم منظورش اینه که پشیمون غذات خوب شده بر عکس اخلاقت

سوالم و دغدغم بود شما مترجم نیسی و متوجه نشدی میتونستی نظر ندی رد شی بری بقیه هستن🤌اتفاقا امروز رو مودخوبی ام علارقم تو

سوالم و دغدغم بود شما مترجم نیسی و متوجه نشدی میتونستی نظر ندی رد شی بری بقیه هستن🤌اتفاقا امروز رو ...

اگه این مود خوبته بده چیه ولش کن نمیخوام بدونم خوشحال شدم نظر دادم خانم خوش مود خدافظ