2777
2789
آخی بخری بیچاره ی🤣😂😂😂یعنی انقدشیطونه زلزلس هرچیوپرت میکنه پایین هرچیزی میخوادخراب کنه چنتاازلیوا ...

عه ، بشقاب تززینی روی دیپار و گلدان های طبیعی رو خراب میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی بخری بیچاره ی🤣😂😂😂یعنی انقدشیطونه زلزلس هرچیوپرت میکنه پایین هرچیزی میخوادخراب کنه چنتاازلیوا ...

سر و صدا داره ؟ بچه کوچیک دارم حساسیت تنفس و‌ پوستی نمیاره؟ چند و از کجا و چه نژادی خریدی؟

مرکز پرندگان خلیج، اونجا قبل از خرید دامپزشک هست که پرنده رو چک میکنه و اگر سالم بود میخرید، قیمتش ه ...

میگن اونجا خیای لنداز بندازه ما خودمونم ۱۶ سال پیش یه کاسکو و یه طوطی خریدیدم خوب نبود

سر و صدا داره ؟ بچه کوچیک دارم حساسیت تنفس و‌ پوستی نمیاره؟ چند و از کجا و چه نژادی خریدی؟

حسوده دوس داره بهش توجه کنی البته من ازیه ماهگی خودم بزرگش کردم جیغ میکشه بهش توجه نکنم بعدازاونم الان باردارم شایدیه مدتی ازخودم دورش کنم

میگن اونجا خیای لنداز بندازه ما خودمونم ۱۶ سال پیش یه کاسکو و یه طوطی خریدیدم خوب نبود

نمیدونم شاید شما از کسایی که خریدی که اونجا دست فروشن.

من از داخل مرکز عروس هلندی گرفتم خیلیم خوب بود، اطرافیان هم همینطورن از اونجا میگیریم.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊