2777
2789

خانوما مادر شوهر من خیلی گوشتلخه با همه درگیره 50 سالشه اما مثل بعضی دخترهاست که عاشق حاشیه و تیکه و نیش و اینجور چیزا هستند 

اما من اصلأ کاری به کار کسی ندارم 

خواهر شوهرم اینا خونه جا به جا میکردند

مادر شوهرم هم بود 

بعد رفته بودند خونه جدیدشون رو تمیز کنند

به شوهرم فقط زنگ زدند گفتند بیا 

ما هم مامانم و داییم شام خونمون بودند نرفتیم 

بعد من یه نوزاد دو ماهه دارم کجا برم کمک 

خلاصه نرفتیم 

فرداش رفتیم سر بزنیم 

مادر شوهرم اونجا بود بی دلیل برگشت گفت دیشب خیلی آدم بود کمک . فلان و فلان کس بود 

یعنی تو نبودی 

من اصلأ دقت نکردم به حرفش که جوابش رو بدم 

مثلاً بگم مهمون داشتم 

یا بگم خوبه زیاد بودین من خونم رو تمیز میکردم فقط خودم بودم و مامانم 

چرا یادم نمیمونه دقت نمیکنم یا همون لحظه به ذهنم نمیاد 

چیکار کنم هوشیار باشم همون لحظه بزنم لالش کنم ؟

ولی بهترین جواب همین بی محلی یا کم محلیه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بزا بگه 

اینا روانین 

منم یکیشو دارم لنگه همون 

با این تفاوت که هرروز ور دلمه با هم زندگی می‌کنیم 

تلخ ترین روزامو دارم میگذرونیم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی جواب نمی دی بهترین کار رو میکنی

اگر جواب بدی متوجه میشه شما واکنش نشون می دی به اذیت کردن هاش و بیشتر خوشش میاد و بیشتر هم اذیتت می کنه

محل نده بهش خودش ی روز دیر یا زود خسته می شه

ذهنت سریع نیست

توصیه میکنم دمنوش گلپر زیاد بخور خودم یمدت خوردم ذهن رو سریع میکنه خیلییی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱