2777
2789

درسته کنجد زیتون کرمانشاه یا حیوانی خیلی خاصیت داره ولی با توجه ب قیمت های بالا و استفاده روزانه شاید برای قشر کم درآمد سخت باشه تهیه اش 

از طرفی ام از روغن های مایع سرخ کردنی خسته شدم هیچ غذا خوشمزه نمیکنن انگار آب خالص 

از طرفی باز میگن جامد یا نیمه جامد برآی  سلامتی خوب نیست 😢 

موندم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنجد میگیرم مخصوص سرخ کردنی چون کنجد و زیتون نباید زیاد حرارت ببینن

برا رو برنج هم روغن زیتون یا کنجد پخت و پز

خیلی غذاهام چرب و چیلی نیست مصرفمون کمه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
کنجد میگیرم مخصوص سرخ کردنی چون کنجد و زیتون نباید زیاد حرارت ببیننبرا رو برنج هم روغن زیتون یا کنجد ...

کنجد و زیتون گرونه آخه نمیشه همیشه استفاده کرد چقد میشه ماهیانه مصرف شما چند نفرین 

من واسه مهمون یا سرخ کردنی هایی ک روغن زیاد میبره مثل بادمجون، مایع بازاری استفاده میکنم

واسه روزمره خودمون روغن کنجد و حیوانی طبیعی میگیرم

کلا کم روغن میریزم ولی سالم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
کنجد و زیتون گرونه آخه نمیشه همیشه استفاده کرد چقد میشه ماهیانه مصرف شما چند نفرین

۴نفریم

ماهانه نمیگیریم

رو برنج کلا دو ق زیتون میریزم

سرخ ردنی دیشب باز کردم ۱/۵  لیتری فک کنم ۳۰۰ تومنه 

ولی کنجد پخت و پزش گرونه ۱/۵ لیتریش فک کنم ۸۵۰ با تخفیف گرفتیم ولی طولانی تر استفاده میکنم چون برا تفت پیاز و گوشت و اینجور مواقع استفاده میکنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️