2777
2789
عنوان

میشه یکساله تراز 8200 به 11000 رسوند

353 بازدید | 44 پست

شدنیه؟

خودم تجربیو دوست نداشتم ولی بازرور خانوادم اومدم و نمیتونم الانم برم رشته دیگه امسال سال اولم بود 8200 اوردم به نظرتون میتونم سال بعد 11 هزار بیارم و اینکه فقط بین رشته های تجربی دندون خیلی دوست دارم حداقل میخوام اینو با علاقه خودم برم

بله عزیزم یکسال زمان زیادیه و اگه پیوستگی داشته باشی قطعا میتونی

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم از ۴۰۰۰ سال بعد به ۱۰ هزار می‌رسند با تلاش کردن بعد شما برای این مسئله مرددید؟ البته شرطش تلاش زیاد و ناامید نشدن تاکید می‌کنم تلاش خیلی خیلی زیاد می‌خواد تست خیلی خیلی زیاد می‌خواد آزمون خیلی خیلی زیاد می‌خواد

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
مردم از ۴۰۰۰ سال بعد به ۱۰ هزار می‌رسند با تلاش کردن بعد شما برای این مسئله مرددید؟ البته شرطش تلاش ...

اره میدونم من اصلا با علاقه به این رشته وارد نشدم به زود اومدم امسالم اصلا خوب نخوندم این شد ترازم میخوام ببینیم میشه یا نه