2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش چیه؟؟

خب حالم بد بود دیگه، هیچی خوشحالم نمیکرد، از درون داغون بودم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
آسنترا

ببخشید چند وقته آسنترا می خوری؟ من یه ده روزی هست استفاده می کنم خشمم و بعضی احساسات منفیم کم شده ولی هنوز بی حوصله ام و بدخلق و گاهی هم کلافه و بی قرار میشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ببخشید چند وقته آسنترا می خوری؟ من یه ده روزی هست استفاده می کنم خشمم و بعضی احساسات منفیم کم شده ول ...

عزیزم حداقل باید یک ماه بگذره که تاثیرشو بذاره 

صبور باش 

آسنترا ۵۰ یا ۱۰۰؟

عزیزم حداقل باید یک ماه بگذره که تاثیرشو بذاره صبور باش آسنترا ۵۰ یا ۱۰۰؟

50 می خورم

من فقط میخوام از این احساس غم خلاص بشم و دوباره اون چیزایی که قبلا علاقه داشتم بهشون رو دوست داشته باشم ولی می ترسم این قرص فقط بی تفاوتم بکنه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
علائمش چی بود

پیش روان شناس نرفتم ولی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه فقط منتظر یه تلنگرم که گریه کنم

انقدم مامانم و همسرم دوسم دارن سوپرایزم میکنن ولی واقعا از ته دل خوشحال نمیشم دیگه