2777
2789
50 می خورممن فقط میخوام از این احساس غم خلاص بشم و دوباره اون چیزایی که قبلا علاقه داشتم بهشون رو دو ...

۵۰ پایین ترین دوز هست به مرور زمان حالت بهتر میشه 

سرخود میخوری؟

انشالله مشکلت حل شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نوشت گریه کم خوابی بی حوصلگی نا امیدی

حالا من خیلی میخوابم در ۲۴ ساعت بجز اون هشت ساعت شاید دوازده ساعتشو خواب باشم.

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬

۵۰ پایین ترین دوز هست به مرور زمان حالت بهتر میشه سرخود میخوری؟انشالله مشکلت حل شه

نه دکتر تجویز کرده گفت بعد یه ماه بیا ببینم شرایط چطوره 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
پیش روان شناس نرفتم ولی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه فقط منتظر یه تلنگرم که گریه کنمانقدم مامانم و همسرم ...

حالامن مامانمو همسرم ریدن توحالم🩶😭

منم همینم😟

باید علتشو پیدا کنی تا خوب بشی. برا من علت بیکاری بود، درسمو ادامه داذمو رفتم سرکار، بنظرم قرصو اینارو بریز دور فقط علتشو پیدا کن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
باید علتشو پیدا کنی تا خوب بشی. برا من علت بیکاری بود، درسمو ادامه داذمو رفتم سرکار، بنظرم قرصو اینا ...

علتش شوهرمه

علتش شوهرمه

خب ببین عزیزم یا برید مشاور مشکلتونو حل کنید، یا اگر قبول نکرد قرص ارام بخش گیاهی نیروکسین حل کن تو نوشیدنیش بهش بده، اصلا هم نگران نباش هیچ عوارضی نداره اخلاقشم خوب میشه، من خودمم گاهی استرس کارم زیاده مصرف میکنم هیچ،عوارضیم نداره حتی خاباور نیست، بهش بده 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خب ببین عزیزم یا برید مشاور مشکلتونو حل کنید، یا اگر قبول نکرد قرص ارام بخش گیاهی نیروکسین حل کن تو ...

اها ممنونم گلم قیمتش چنده؟

از دارو خانه بگیرم

اها ممنونم گلم قیمتش چنده؟از دارو خانه بگیرم

ارزونه، خیلی در حد صد تومن . حتما بهش بده، میدونی گاهی عصبی بودنه ادما بخاطر طبعشونه، گاهی استرس ... باید با دارو کنترلش کنی، حتما امتحان کن، پشیمون نمیشی ...

ارزونه، خیلی در حد صد تومن . حتما بهش بده، میدونی گاهی عصبی بودنه ادما بخاطر طبعشونه، گاهی استرس ... ...

چشم واقعا خستم کرده ممنونم گلم .

نگفتی از داروخانه بگیرم یا عطاری

چشم واقعا خستم کرده ممنونم گلم .نگفتی از داروخانه بگیرم یا عطاری

خواهش میکنم عزیزم، داروخانه،