2777
2789
عنوان

جاریم تهدیدم کرد

263 بازدید | 22 پست

جاریم اومد با خوشحالی بهم گف که زنعموی شوهرمون پشت سر من حرف زشت زده

داشت بال در مباورد

عاشق اینه که بگه پشت سر من حرف زدن

چند بارم اومده گفته اینو پشت سرت گفتن ولی نگفته کی گفته

دلش میخواد عروس خوبه باشه همه بشینن کنارش

پشت من بگن بعد این بیاد یجور ب من برسونه😐

منم دیدم خیلی خوشحاله گفتم از توام پیش من گفته.گفتم بهش چی گفته

حالا پبام داده با پررویی تمام ک چرا میخوای بین همرو بهم بزنی 😐😅شوهرم میخواد بهش زنگ بزنه بگه که چرا پشت ما حرف زده

گفتم ببخشید شما خودت اول شرو کردی باعث شدی من کینه اونو ب دل بگیرم حرف بزنم و گر ن من هیچوقت همچین حرفایی رو نمیگم

گفتم منم میخوام باهاش قط ارتباط کنم ب خاطر حرف تو

اینجا بود ک ترسید افتاد ب دست و پام

نه عزیزم چرا قط رابطه کنی بدیایی داره خوبیایی هم داره فلان

حالا بنشرتون با همچین ادمی چجور رفتار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا سوزباز به تور هم خوردین. 

واقعا کار هردوتون و اون زنعمو به شدت زشت بوده

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بنظرم از خودشون دراوردن و اون شخص همچین حرفهایی نزده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بگو اتفاقا قراره یبار توی جمع حرفایی که گفتی پشت سرم زده ازش بپریم ببینم راسته یا دروغ

مامانم یه بار اینکار رو کرده و دست طرف رو گرفته تا کشون کشون ببره پیش اونی که مثلا حرف دروغ زده. طرف به التماس افتاده بود

دوتا سوزباز به تور هم خوردین. واقعا کار هردوتون و اون زنعمو به شدت زشت بوده

ببین اخه وقتی با خوشحالی میاد میگه پشتت بد گفتن

دفه اول گفتم برام مهم نیس

بباز دوباره گفت بازم گفتم ولش کن ادم مهمی نیس بذار بگه

دفه سوم برداشت گف ی حرفای زشتی میزنهدک بیا و ببین 

بعد با خوحالی تمام میگف بال داشت در میاورد

تو باشی بازم هیچی نمیگی؟

ببین اخه وقتی با خوشحالی میاد میگه پشتت بد گفتندفه اول گفتم برام مهم نیسبباز دوباره گفت بازم گفتم ول ...

زنگ بزن زنعمو بپرس 

یا یه بار پیش هم بودید بگو جاریم گفته شما این حرف رو به من زدید

بد اون غلط کنه حرف مفت بزنه جاریت

نباید وارد بازیش بشید. همین که بشینید پا‌به‌پاش در مورد بقیه حرف بزنید یا اینکه شما هم متقابلا بهش بگید که کی پشت سرش چی گفته یعنی وارد بازیش شدید.

من بودم بهش می‌فهموندم که حرف‌های پشت سرم برام مهم نیست و دوست ندارم حرف‌های پشت سرم رو بهم اطلاع بده.