2777
2789

بچه ها از وقتی  فکری شدم   میدونید   من خیلی فکر اون دنیا رو میکنم مدام میگم دنیا بی ارزشه   مدام  غصه دخترم رو دارم       اون تایمی ک بخت  میامد سراغم  واقعا به خاطر حال بد من بود گاهی میدیدم  روح من  تو سقف  دیواره 

دیشب خیلی اذیت شدم   شبا قبل از خواب مدام  غصه دخترم رو دارم  چ مجرد بودم چ متهل  غصه بچم هنوز ادامه داره 

از وقتی ازدواج کردم  بختک خیلی زیاد شده خیلی    یک شب خواب بودم   بختک شدم واقعا ترسیدم  ب همسرم گفتم 😭

خلاصه بعد چند هفته همسرم بختک شد ب خودم گفتم نکنه این خونه جن داره 👀

یا جن داره یا حال من بده ؟

گاهی دو باررپشت سررهم بختک میشم  😔 

نزدیک دووماهه  دارم با همسرم زندگی میکنم    فکنم نه بار بختک شدم 

دیشب خواب بودم    خیلی اذیت شدم خیلی  خدا شاهده دو بار شدم😭    فقد  تووحین اذیت  ب خودم گفتم  کاش میرفتم دکتر  مغز و اعصاب 

دلیل چیه  بچه ها  چرا بختک میشم من خیلی دارم از روال بختک اذیت میشم  خیلی و خیلی

میترسم ب همسرم بگم   بگه تو اذیتی و روانی  هستی  دست خودم نیس چ کنم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بختک بشی یعنی چی؟ یعنی همون سنگین میشی نمیتونی از جات بلندبشی؟

اره  احساس خفگی   

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بختک نیس از فشار استرس داری کابوس میبینی منم خیلی اینطور شدم هنوزم وقتایی که استرس دارم با خیل ...

دیرروز مادر شوهرم منو دید گفت چقدررلاغر شدی      نمیدونه من استرس دارم

دیرروز مادر شوهرم منو دید گفت چقدررلاغر شدی نمیدونه من استرس دارم

وقتی احساس خفگی می‌کنی خاب میبینی یا چشماتو باز میکنی؟ سعی کن استریو از خودت دور کنی یا حداقل شبا با آرامش بیشتری بخابی 

وقتی احساس خفگی می‌کنی خاب میبینی یا چشماتو باز میکنی؟ سعی کن استریو از خودت دور کنی یا حداقل شبا با ...

عزییم چطور با آرامش بخوابم 

بهم بگو  همسرم میگه آرامبخش بخور  بهم معرفی کنید