2777
2789
عنوان

دچار افسردگی بعد از ازدواج شدم

203 بازدید | 19 پست

دلم میخواد برگردم با مامان بابام زندگی کنم 

همش تنهام .

نمیخوام تنها باشم 😭 از هفت صبح میره سر کار تا ۱۲ شب و من کل روز رو تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی نرمال من اینجوری بود شوهرم دو شیفت سرکار بره و تایمم واسه خودم بیشتر باشه 

درامد اونم بالاتر 

ولی متاسفانه قبل از ۱ خونس 😅

شماهم عادت میکنی حتما اولشه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مگه بعد زایمان نبود

دیگه ببین بعد از ازدواج اینه بعد از زایمان دیگه چه قدر سخته ‌.

من حداقل یه باشگاه میتونم برم یه پارک میتونم برم ، اون طفلکیا که زایمان میکنن و نوزاد دارن طفلکیا همینم نمیشه رفت

دیگه ببین بعد از ازدواج اینه بعد از زایمان دیگه چه قدر سخته ‌.من حداقل یه باشگاه میتونم برم یه پارک ...

درسته ولی عوضش یه نوزاد داریم که گردنش بوی بهشت میده🥹❤️

با عشششق نگات می‌کنه و تو با عشق شیرش میدی...

لذتی از این بزرگتر نیست به نظرم 

زندگی نرمال من اینجوری بود شوهرم دو شیفت سرکار بره و تایمم واسه خودم بیشتر باشه درامد اونم بالاتر ول ...

اره شیش ماهه سر زندگیمم .

من زندگیه نرمالی که دوس داشتم این بود که هم خودم هم شوهرم بریم سر کار و ساعت شیش هفت غروب برگردیم و با هم باشیم .

ولی شوهرم نمیذاره واسه بقیه بیرون کار کنم . کار دولتی و کارمند بانک و کارمند اموزش پرورش میذاره که اونم تو ازمونا قبول نمیشم ولی کار واسه کسب و کارای کوچیک نمیذاره انجام بدم .

منم تو خونه لواشک درست میکنم انلاین میفروشم ولی بازم خسته شدم از تنهایی و منزوی بودن .

دوس دارم تو جامعه باشم ولی شوهرم میگه صبر کن تا برات مغازه بزنم ، اینجوری هم با اجتماع و ادما در ارتباطی هم خیالم راحته که واسه یه کارفرمای بی نا موس کار نمیکنی که اذیتت کنن 😑

تنهایی که خوبه

واسه ادمای درونگرا اره ولی برای ادمای خیلی پرجنب و جوش و برونگرا و شر و شیطون مثه من که اول با مامان بابام زندگی میکردم بعد تو خوابگاه با هشت نفر ادم زندگی میکردم الان تنهایی واقعا افسردم میکنه 😑

اره شیش ماهه سر زندگیمم .من زندگیه نرمالی که دوس داشتم این بود که هم خودم هم شوهرم بریم سر کار و ساع ...

خوب واسه خودت کار کردن که عالیه 

شما بری سرکار و ۶/۷ شب بیای خونه که دیگه هیچی از زندگی متاهلی متوجه نمیشی به هیچی نمیرسی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

درسته ولی عوضش یه نوزاد داریم که گردنش بوی بهشت میده🥹❤️با عشششق نگات می‌کنه و تو با عشق شیرش میدی.. ...

ای جونمممم 😍😍😍

من نسبت به برادرزاده م این حس رو دارم 

یعنی وقتی نگام میکنه و میخنده دلم میخواد جونمو براش بدم خیلی حس خوبیه دیدنش واقعا بهم انگیزه ی زندگی میده اما خب میبینم که چه قدر واسه زنداداشم سخته . هیچ جا نمیره و یه سره توی خونه ست و خودشم میگه خیلی افسرده شدم ولی هیچوقت بچه رو دو ساعت خونه ی ما یا مادره خودش یا مادره من نمیذاره بره یه کم بیرون دور بزنه و میگه نه میتونم بدونه اون برم تفریح بگردم ، نه با اون میتونم برم بیرون، باید صبر کنم  تا یه کم بزرگ شه

خوب واسه خودت کار کردن که عالیه شما بری سرکار و ۶/۷ شب بیای خونه که دیگه هیچی از زندگی متاهلی متوجه ...

اره ادم واسه خودش کار کنه خیلیی خیلیی بهتره ولی تنها بودنم سخته . مثلا مغازه زدن خوبه ولی نمیدونم که واقعا انجام بده یا نه . فعلا که فقط حرفشو میزنه .

شوهرت باید دلتو بدست بیاره 

گردش شبانه و تفریح ببره 

عادتش نده بیخیال بشه فکر کنه با هر شرایطی کنار میای حتی اگه نمیبرت بگو داری اذیت میشی وسختته بدونه بعدا قدر نشناسی و نمک نشناسی نکنه

خب باهاش صحبت کن بگو یه تایمی رو برات بزاره اگه بااین کنار بیای تاابد همین میمونه

جمعه ها با همیم تفریح میکنیم 

اما خب نمیشه که ادم با تنها انسانی که ارتباط داره شوهرش و پدر مادرش و خواهر برادر باشن .  به نظرم باید با ادمای دیگه مثل دوست و همکار یا همکلاسی روزانه در ارتباط بود یعنی تو اجتماع بود