2777
2789

شوهر من نون محلی خیلی دوست داره منم اصلا بلد نیستم درست کنم دیشب جوگیر شدم برای این که خوشحالش کنم نون محلی پختم(رو گاز .فر و تنور گازی ندارم) ۵۰۰ گرم روغن زرد ریختم توش. به عنوان کسی ک بار اولش بود خوب و قابله قبول بود شوهرم همش ایراد میگرفت و از نون پختن جاریم تعریف میکرد(جاریم اصالتن روستایه و امکانت نون محلی پختن رو کامل داره واز مادر منم سنش بالاتره) منم سیم به سیم شدم و دعوا راه انداختم و خیلی رک بهش گفتم نون رو نمیخوری نخور .میبرم برای بابام اتفاقا خیلی هم خوشحال میشه و کلی به خانوادش توهین کردم که اره باباتم مث خودت غر غرو و ایراد گیر بود زنش رو فراری داد(طلاق گرفتن)گفتم مث بابات نباش

بنظرتون حرفام خوب بوده؟

از اول تا اخر دعوام لال بود حتی معذرتم نخواست

حرفات بد بود 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار شوهرم گفت یه مدل چلو گوشت مامانم میپزه خیلی خوشمزه هست توش مثل این که سیب زمینی و هویچ نگینی خورد می کنن و اینا اما ما مثل خورشت مرغ میپزیم چلوگوشت رو یه بار گف بپز بپختم تا اولین قاشقو خورد قیافشو یه جووووووووووری کرد گف خیلی خوب نشده اصلا عین واسه مامانم نشده پاشدم کلا بشقاب رو برداشتم گفتم برو بگو مامانت بپزه بخوریهی انداخت به شوخی و مسخره بازی بشقابشو پس گرفت خورد همشم تعریف کرد به به و چه چه راه انداخت

به نظرم هیچی پیش رفتیدغر یه چیزه طعنه هم یه چیزاین طعنه و تحقیر بوده نه غر زنانه

خب منم قلبم شکست چ دلیلی داره از جاریم تعریف کنه 

توقع داشتم خوشحال بشه ن این که ایراد بگیره و بگه بریز دور  💔پنچ ساعت سر پا بودم و زحمت کشیدم نون پختم

اینکه معذرت نخواسته بحثش جداست حق داری .ولی من ب شخصه مامانم یکم غرغرو هست حرفاشو خیلی جدی نمیگیریم ولی برعکس بابام یبار یه حرف بزنه همون میشه ما ب زبون محلی میگم حرفش سوخته به حرفای مامانم .برا همه هم این قضیه یکسانه مخصوصا زن و شوهر وقتی خیلی غر بزنی یا قهر کنی براش عادی میشه میگه تهش دوتا غر میزنه یا قهر نزار عادی شه براش توهین هم ک بحثش جداست با خودش مشکل داری با خودشم حلش کن عزیزم پسفردا مث خودت توهین کرد ب خانوادت دیگه حق اعتراض نداری 🫂

اینکه معذرت نخواسته بحثش جداست حق داری .ولی من ب شخصه مامانم یکم غرغرو هست حرفاشو خیلی جدی نمیگیریم ...

منم فقط ایراد رفتارش رو گفتم که مث باباش نشه تنها بمونه 

همون جور که ایراد کارم رو میگرفت  

خودش میدونه من و پسرام اصلا نون محلیشون رو دوست نداریم ومن رژیمم من فقط فقط از رو علاقه برای اون پخته بودم جواب دست رنجم این نبود💔

منم فقط ایراد رفتارش رو گفتم که مث باباش نشه تنها بمونه همون جور که ایراد کارم رو میگرفت خودش میدو ...

همینارو که الان گفتی بهش بگو همینا جوابه و قدرتو میدونه  .میتونی بگی جاریت از اول اونجا بوده بلده تو مشغول تحصیل بودی یا هرچیزی دیگه غر زدن مردو خسته میکنه من خودمم خیلی غر میزنم ولی زن سیاست دار که بلده چی بگه این جور موقعه ها ده هیچ از ماها که دلمون رو زبونمونه جلوتره 💙