2777
2789
عنوان

طبیعیه قد و وزن هم بپرسن

136 بازدید | 15 پست

میگم که عمه ی خواستگارم خیلی خواهش کرد از مامانمم که باهام صحبت کنه بعد مامانمم اجازه داد ( اینم بگم هنوز رسماً نیومدن فعلا فقط چهره ها رو دیدیم و ... ) 

خلاصه خیلی خوش برخورد کرد و قشنگ صحبت کرد و ... اما گفت درباره خودت بگو خلاصه من گفتم نمی‌دونم چی بگم شما سوالی دارید بگید من جواب میدم .

گفت قدت چنده وزنت چنده ؟ بعد گفت که تو عکس انگار چشمات رنگ بود چه رنگیه ؟ گفتم سبز عسلی ، گفت آها یعنی سبز روشن گفتم نه عسلیه .بعد گفت ملاکت برای انتخاب همسر چیه 

بعد نمی‌دونم چون من قدم بلند نیست بهم برخورد یا حرفش قشنگ نبود ؟( آخه من عکس که براش فرستادم قدی بود ) 

یکم جالب نبود میومد تو رو میدید دیگه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توعکس قد مشخص نیس...خب قد مهمه..اگه شوهرت از خودت کوتاه‌تر باشه قبول میکنی

اره میدونم اما خب میومدن می‌دیدن دیگه 

برادرزاده اش  نظامیه پس قدس نمیتونه زیر ۱۷۰ باشه

تو عکس هم قد بلند به نظر میومد و هم هیکلی 

اره میدونم اما خب میومدن می‌دیدن دیگه برادرزاده اش نظامیه پس قدس نمیتونه زیر ۱۷۰ باشهتو عکس هم قد ...

نظامی ی کم سخته..۴سال هوای گرم..۴سال هوای سرد رو باید تجربه کنی ...و اخلاقش خیلی مهمه 

نظامی ی کم سخته..۴سال هوای گرم..۴سال هوای سرد رو باید تجربه کنی ...و اخلاقش خیلی مهمه

اره منم اتفاقا به خاطر شغلش به مامانم میگم نمیخوام 

وگرنه خونه داره ماشین داره ، خاندانش هم معروفه به اینکه چقدر به زن احترام می‌گذارند 

مرسیی لطف کردی♥️اینم میشه بدونم که منطقه چند بودی و با چند درصد تخصصی قبول شدی؟🥹🫠♥️

خواهش عزیزدلم 😍💞منطقه ۲ 

من کنکور زبان تخصصی رو زیاد بالا نزدم ۲۵ درصد و تراز ۷۱۲۳ ( اصلا نخونده بودم براش فقط دو سال پیشش برای دهم یازدهم تست کار میکردم ) 

اما تراز کنکور فرهنگیانم ۱۰۴۱۶ شد ( ۶۵ هوش ۸۴ تعلیم تربیت )

تراز معدلم هم ۸۰۰۰

تراز مصاحبه ام هم ۷۶۸۰