2777
2789

اگر برونگرا و اجتماعی هم هستید ، اگه قبل از ازدواج خیلی تو جامعه فعال بودید و تشویق میشدید و از جامعه و اجتماع انرژی میگرفتید ولی الان به دلیل فرزند یا مخالفت و زورگویی همسر یا هر چی خونه نشین شدید چیکار میکنید تا سرگرم باشید و افسردگی نگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهای رو بین روزای هفته تقسیم میکنمـ

گاهی با بچه هام بازی میکنمــ

گاهی ترانه میزارم صداشم بلند میکنم هر کی مخالفت کنه بیشترشم میکنم😇

یکم گوشی رو میچرخم... ببینم چه خبره

کتاب میخؤنم

مینویسم.. 

اشپزی میکنم.. 

یکم بیرونم میرم. 

نون هم گاهی میخرم..  

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

صوت هر روزه زیارت عاشورا

خیلی خوبه که انرژی مثبت میگیری

من با ورزش کردن و پیاده روی تو پارک و نقاشی کشیدن و شیرینی پزی و درست کردن لواشک خودمو سرگرم میکنم ولی دلم میخواد دو نفر ادم پیشم باشن 😑 

یعنی نیاز به بودنه ادم ها دارم ، دوس شغلم بیرون از خونه و پیش ادمای دیگه باشه

شوهرم همش سر کاره ...

من همسرم زورگو نیست و اذیت کار ، اما خودم بعدظهرا که خونه ام میرم باشگاه خیلی تاثیر داره تو روحیم

چه عالییی 

منم همسرم خیلی مهربونه ولی تو قضیه ی کار نمیذاره بیرون کار کنم .

میگه داخل خونه مشاغل خونگی انجام بده و بعد کمکم برات مغازه میزنم ازاد کار کن .

ولی من دلم میخواد دورم شلوغ باشه 😑 یعنی شغلم یه جوری باشه که با ادم ها زیاد در تعامل باشم.

چه عالییی منم همسرم خیلی مهربونه ولی تو قضیه ی کار نمیذاره بیرون کار کنم .میگه داخل خونه مشاغل خونگی ...

دیگه شما خیلی دوست داری دورت شلوغ باشه من همون صبح تا ساعت ۴ که سرکارم بس برام

بعدظهر دیگه واسه روحیه و بدن خودم میرم باشگاه 

کارهای رو بین روزای هفته تقسیم میکنمـگاهی با بچه هام بازی میکنمــگاهی ترانه میزارم صداشم بلند میکنم ...

خیلییی خوبه 😍😍 

به نظرم بچه خیلی خوبه ادمو از تنهایی در میاره .

من مشکلم بیشتر تنهاییه .

چون پیش مامان بابام ، که بابام میرفت سر کار همش مامانم خونه بود ، تازه از صبح تا ساعت دو ظهر که مدرسه بودم ، بعدشم تا ساعت شیش غروب باشگاه و کلاس زبان و کلاس نقاشی میرفتم .

و همون تایم کمی هم که خونه بودم هیچوقت تنها نبودم ، تو دانشگاه هم نصف روزای هفته دانشگاه بودم نصف روزای هفته رو هم سر کار میرفتم و همون یه دونه جمعه رو هم که خوابگاه بودم هم اتاقیام پیشم بودن .

ولی الان از ساعت هفت صبح تا ده شب تو خونه تنهام ، خیلی خودمو سرگرم میکنم با اشپذی با انواع کارای هنری ولی دلم میخواست چند نفر تو طول روز پیشم بودن ، یا یه جا کار میکردم که چند نفر دیگه هم اونجا کار میکردن یا بچه داشتم ، یا مامان بابام باهام زندگی میکردن

دیگه شما خیلی دوست داری دورت شلوغ باشه من همون صبح تا ساعت ۴ که سرکارم بس برامبعدظهر دیگه واسه روحیه ...

خب تو سر کار میری 

من نمیرم 

منم اگه از هفت صبح تا ۴ بعد از ظهر تو اجتماع بودم بس بود برام 

ولی من از هفت صبح تا ۱۲ شب تنهام

خب تو سر کار میری من نمیرم منم اگه از هفت صبح تا ۴ بعد از ظهر تو اجتماع بودم بس بود برام ولی من از ه ...

من تنها تو یه اتاقم اونجام در بسته ارباب رجوع نمیاد اصلا ولی اره هنوز بیرون خونه میرم و میام 

شمام برو باشگاه یا کتاب بخون پادکست گوش بده کلاس هنری علاقه داری برو 

خیلی خوبه که انرژی مثبت میگیریمن با ورزش کردن و پیاده روی تو پارک و نقاشی کشیدن و شیرینی پزی و درست ...

خوبن که

فقط بیرونم برو.. ی دوست خوب انتخاب کن. باهاش همه جا برو... حالت بهتر میشه آبجی 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

من تنها تو یه اتاقم اونجام در بسته ارباب رجوع نمیاد اصلا ولی اره هنوز بیرون خونه میرم و میام شمام بر ...

باشگاه اره والیبال میرم هفته ای دو روز 

به بدنسازی و اینا علاقه ندارم البته تازه یه ماهه میرم ولی هنوز باهاشون دوست نشدم

خوبن کهفقط بیرونم برو.. ی دوست خوب انتخاب کن. باهاش همه جا برو... حالت بهتر میشه آبجی

همین دیگه اره چون دوستی ندارم اینجوریم 

البته با خانومای دوستای شوهرم دوستم 

ولی اونا خودشون مال این شهرن و اینجا کلی رفیق دارن و انگار خیلی تمایلی ندارن با من بیان بیرون ، برخوردشون خیلی خوبه ها ، خیلی هم مهربونن ولی همش من به اونا زنگ میزدم بریم بیرون اونا هم میومدن ولی هیچوقت نشد یه بار اونا بگن بیا بریم بیرون واسه همین منم دیگه نگفتم تا خودشون بگن که خودشونم نگفتن 😑